Cender Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Czesc,Mam takie pytanie - mianowicie chce sobie zrobic wydechy do mojego Triumpha i tu mam pytanko - kto moze polecic dobry zaklad w Warszawie lub okolicach? Slyszalem o Hartmannie ale bardzo sprzeczne informacje. Niestety wyprucie oryginalow nie wchodzi w gre. Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Witam, Zgłoś się do Damiana1974 - ma namiary na gościa który robi wydechy - zrobił bardzo przyjemne BabieJadze (SV100S). Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jest też koleś w piasecznie który tym się zajmuje . OgOlnie złota rączka robi dobrze a przedewszyskim ładnie wygląda. Jak by był zaiteresowany to podam adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 A ten Kolo z Piaseczna ile średnio bierze za zrobienie wydechu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 namiary do Pana z Pieseczna(wjazd jakby na tor Imola)Kwas-Met Jan Szyszkowski ul.Puławska 33 Tel.(48)0601-28-59-89POLECAM!!!Załatal mojej mamie w Virago dziurke w dekielku...wszystko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriy Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Czesc!Tak sie sklada zhe moi znajomi pracovali wlasnie u pana Hartmana, teraz wrocili na Ukraine i robio to tutaj. Ceny bardzo atrakcyjne. Znajdujo sie w moim miescie, niedaleko Lwowa. Zadzvon do nich + 380 50 130 94 43 lub 380 3254 512 28 Pytaj odrazu o rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 namiary do Pana z Pieseczna(wjazd jakby na tor Imola)Kwas-Met Jan Szyszkowski ul.Puławska 33 Tel.(48)0601-28-59-89POLECAM!!!Załatal mojej mamie w Virago dziurke w dekielku...wszystko gra! drogi jest ten Pan? Ile moze wziac za zrobienie tlumika do bandziora? czy on wstawia jakies scianki, siatki do tych tlumikow czy tez po prostu robi rury i tyle - ma pojecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Pan z Piaseczna bierze okolo 500zl za zrobienie samej koncowki z nierdzewiki lub 800 z karbonu. Ale ogolnie zrobi wszystko co sie tylko wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Hej, Pytanie: czy oryginalny wydech do Hayabusy bedzie pasowal do B1200 ? Wydaje mi sie ze rozstaw tych 3 srub przy rurze dolotowej jest ten sam, ale co z mocowaniem tlumika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi