Blood Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Widzę, że koledze się lewatywa kłania ;) Z tego co słyszałem, to teraz bardziej modna jest prawatywa Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ehhh koledzy, koniec pier****nia, raczej nikogo nie obchodzą wasze srixxy lewatywy tudzież także prawatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ładny sprzecik gratuluje i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Może się czepiam, ale czy zadupek nie jest od f3? Jednak patrzę, że zależy od rocznika chyba, bo w niektórych jest bardziej żółty niż ciemny. Edytowane 10 Lutego 2012 przez franklin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zadupek jest oryginalny :) Jest to w pełni oryginalne malowanie, można porównać:http://www.cbr600.info/dane-techniczne/cbr-600-f4i-01-06/galeria-modelu-2001/yellow-2/Cbr z całym żółtym zadupkiem wychodziła tylko na rynek amerykański w 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokian Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wygląda nieźle :) pogratulować i szerokosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ładny Motocykl o wiele lepiej prezentuje się oryginalny. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ahhh piekny motocykl. Super kolor. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nowe gumy już założone, teraz już rozumiem powiedzenie "motocykl sam skręca". Jeździ się dużo lepiej niż na starych Bridgestonach. Dzisiaj pogoda ładna więc zrobiłem ok 100km, niestety nie miałem ze sobą aparatu. Tak moja Honda prezentuje się w nowych gumach ;) Widzicie aniołki na oponach ? Zdjęcia są po przejechaniu ok 20km wiec niestety jeszcze niepozamykane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Niepozamykane? Z tego co widzę to chyba w ogóle nie skręcałeś :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Niepozamykane? Z tego co widzę to chyba w ogóle nie skręcałeś :PBardzo śmieszne ;) na dworze było jakieś 3 stopnie, przejechałem tylko testowo.Teraz widzę jaka jest różnica w jeździe na nowych oponach, a nie ukrywam że lubię sobie poschodzić na kolano ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 W takim razie wypróbuj trasę na Zakrzówek (wylot Zemborzycką), jest gdzie poprzycierać ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hehe Limo mieszkam przy tej trasie ;) A Ty widzę Warszawa i znasz te tereny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 limo bywa wszędzie ;d No bardzo ładna maszynka pogratulować :cool: niech Ci służy :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hehe Limo mieszkam przy tej trasie ;) A Ty widzę Warszawa i znasz te tereny ? A gdzie dokładnie? Ja też stamtąd ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi