Skocz do zawartości

No i jest gleba

Gość robert73
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Tylko skąd lód sie wziął? :D Chyba, że z zielonej budki :buttrock:

Nie słyszałeś co się dzieje się w północnych i środkowych Włoszech? Zima stulecia:). A napisałeś "o tej porze" jakby to było coś zdrożnego - jeździć w Italii motocyklem przez cały rok.

Robert, moto od razu na serwis jedzie, czy czekasz na cieplejsze dni?

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

Robert, tak szczerze to myslalem, ze jestes rozsadniejszy. W taka pogode na moto ?

4 kola to i owszem

Szczescie, ze Tobie nic sie nie stalo !

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

Gość robert73

Moto juz na serwisie i czeka na rozpoznanie i wycene. Ubezpieczalnia zoferowala mi skutera ale nie wiem czy wezme bo jeszcze nie wiem czy bede naprawial moto. Nie wiem czy bede mial odwage jezdzic naprawianym.

Co do zdjec w pracy nie ma mozliwosci wnoszenia i fotografowania czego kolwiek. Zadaniem naszej firmy jest umocnienie i zabezpieczenie rozsypujacych sie tuneli. Miejsca oczywiscie nie dostepne dla zwiedzajacych. Budynek z wierzchu moze i interesujacy a w srodku nic nie ma specjalnego.

Ks. rozsadny jestem a pogoda jak kazda inna tylko w tym roku ta zima jakas zla i nigdy tu takiej nie widzialem. I ciesze sie ze stalo sie tylko tyle nie wiecej.

Moto juz na serwisie i czeka na rozpoznanie i wycene. Ubezpieczalnia zoferowala mi skutera ale nie wiem czy wezme bo jeszcze nie wiem czy bede naprawial moto. Nie wiem czy bede mial odwage jezdzic naprawianym.

Eee, no bez przesady, jeśli zrobi Ci to serwis, to nie ma się czego lękać. W końcu nie pokrzywiłeś chyba ramy, tylko lagi. Wymienią i można śmigać.

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

Witam i współczuję straty, jednocześnie ciesząc się, że Tobie nic się nie stało.

Niestety zima w tym roku dała popalić nawet makaroniarzom :blush:

Grunt, że straty tylko w sprzęcie a Ty jesteś cały i zdrowy :biggrin:

Pozdrawiam.

Robert - dobrze, że Ty jesteś w całości, a właśnie najwięcej wypadków zdarza się blisko domu...Naprawiaj moto i szybko wracaj do śmigania!

P.S. Mój syn chce koniecznie obejrzeć katedrę we Florencji, obiecałam mu, że latem pojedziemy (najchętniej połączyłabym to z MotoGP).

Gość robert73

Tadeo no fakt w tym roku to ewenement a Ty pamietasz taka zime? Jak tam wygladaja warunki pod Garda?

Piorko. Bywalo gorzej ale dzieki za slowa otuchy. To fakt wszystkie gleby czy wypadki mialem nie dalej niz 10 km od domu.

Katedra owszem ale z zewnatrz robi wrazenie. Zeby wejsc na wieze czy kopule trzeba swoje odstac. A polaczyc z moto GP mozna jak najbardziej, to tylko pol godziny jazdy z Florecji, a i do Pizzy tez calkiem blisko.

A była by możliwość podczepienia się ewent pod wycieczkę?

Jasne! Tyle, że to jeszcze dużo czasu...Na razie nie znalazłam cen biletów na Mugello. Gdzieś w innym dziale trzeba się będzie umawiać. Ja jeszcze raz chcę jechać do Brna i może jeszcze Misano....Ambitnie, ale Mugello i Brno - priorytet.

Ks. rozsadny jestem a pogoda jak kazda inna tylko w tym roku ta zima jakas zla i nigdy tu takiej nie widzialem. I ciesze sie ze stalo sie tylko tyle nie wiecej.

Robert, wiem jak ciezko czasami jest zrezygnowac.

Eee, no bez przesady, jeśli zrobi Ci to serwis, to nie ma się czego lękać. W końcu nie pokrzywiłeś chyba ramy, tylko lagi. Wymienią i można śmigać.

Zadna firma nie sprawdzi Ci technicznegoi zmeczenia metalu czy mikropekniec.

:crossy: