Tomek Kulik Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja obstawiam złą dietę i burzliwe zjawiska w dolnych partiach układu trawiennego... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 zamiast gadać o tym co nie jest antykontrprzeciwskrętem to byś Yuby powiedział co jest, a najlepiej zademonstrował... jeżdzę cruserem i w życiu o tym nie słyszałem heh, mniej gleb w życiu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ... jeżdzę cruserem i w życiu o tym nie słyszałem heh, mniej gleb w życiu... ;)A pamieta ktoś mój tekst o żuku z przyczepą? ;) Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja miałem antykontrprzeciwskręt, jak we wojsku ciągnąłem sześć pełnych kuchni polowych jednym autem, przez cały Rembertów (w tym przejazd kolejowy).Mina dyżurnego na bramie AON'u bezcenna :-)Najtrudniej było ruszyć (jedynka na reduktorze, żeby sprzęgła nie spalić) i zatrzymać się - wtedy zaczynał się wspomniany antykontrprzeciwskret, w którym najbardziej utrudniała sprawę ostatnia kuchnia... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Bo to tak zawsze jest że ostatnia kuchnia nie lubi antykontrprzeciwskrętu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi