Domiiniika Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Fajny motocykl, ale jeśli bratu nie odpowiada kolor, to wiesz..ustawię się w kolejce :biggrin: Zaś jeśli chodzi o Częstochowę, to odnośnie zeszłorocznego zlotu, nic z rzeczy, o których mówiłeś, nie obiło się o uszy. Owszem, zdarzają się tacy, którzy dnia poprzedniego sobie nie szczędzą a później wracają na podwójnym gazie, ale takie przypadki mają miejsce chyba zawsze w skali całego zlotu. Co więcej, impreza jest już w kalendarzu Jasnej Góry : http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_miesieczne.php?rok=2012&miesiac=4. Oczywiście, może się to nie zgadzać z zarządzeniami miasta, ale wtedy pojawiłby się chyba jakiś komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SintexRF Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 powiem ci że twój brat ma złotego brata :) , mój od motocykli daleko jak kot od wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A moim bratem nie chcesz zostać?:D Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Maszynka super! Nie wiem co zrobiłeś tej koleżance... ale było warto :biggrin: bo super okazja! Przypuszczem, że brat jest bardzo zadowolony (może nawet bardziej niz koleżanka!) Pozdrowienia i szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A koleżanka nie jest czasem z Kędzierzyna? Zdaję mi się,że widywałem to moto na mieście,a teraz widzę złotą Daytone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi