olena Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) dzięki bardzo za wszystkie sugestie, właśnie wczoraj stałam się posiadaczką savage ( co prawda nie tej z zamieszczonego ogłoszenia)ale póki co ciesze się jak głupek :biggrin: chociaż czeka mnie jeszcze sporo pracy przy niej bo bidulka trochę zaniedbana..zwłaszcza twoja opinia savi dodatkowo mi humor poprawiła :icon_razz: Edytowane 25 Maja 2008 przez olena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Mam //nieokrzesanego-dzikiego sandacza//od dziesięciu lat i jak mieszkałem w mieście to dawał mi wiele frajdy , od czterech lat mieszkam na wsi i drogi w około mnie są fatalne przeloty po tych wybojach i naprawdę ostrych zakrętach stały się uciążliwe na Savage,wręcz mi jest szkoda motocykla i teraz bardzo go oszczędzam. Mam pytanie ;czy Wy też macie takie spostrzeżenia? :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wyboje to rzeczywiście dramat, częste dobijanie ale zakręty to nie taki znowu problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 W moim przypadku dwa razy wchodząc ostro złapałem podłoże lewym podnóżkiem aż mocno się wystraszyłem a kolega się wyłożył łamiąc nogę i obojczyk :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7pgpiotr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 witam wszystkich...... szukam użytkowników motocykla LS 650. Chciałbym podzielić się doświadczeniami z tym motocyklem. ...pozdrawiam...piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valiant Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 WItam. Stosował ktoś już tłoki wossnera do savage. Jaką macie opinie na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kolega ma ten tłok w dr600 i jest ok. Podobno niektóre moto spalaja stukowo na nich i trzeba lac pb98 ale nic pewnego, Ja tam na dzikusa nie narzekam narazie wcale. Przez 3 lata zero awarii. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offtopic210 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Orientuje się ktoś czy Savage jest rozmiarowo podobny do GN 250, czy będę miał na nim mniej miejsca? Posiadam ten drugi motocykl i chyba będę w tym sezonie zmieniać maszynę, no i nie chciałbym niczego mniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi