PROC Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Wydaje mi się że mały będzie.Ja mam 174, szukajac motocykla zastanawiałem się nad Savagem stwierdziłem że motor ten jest ładny ale malutki niestety. gabarytowo jest taki jak Virage 250 (akurat stały obok w komisie) ale Yamaha prezentowała się nawet bardziej masywnie niż Susuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 uuuuuuuu to lipa :cry: to chyba pozostanie tylko do wyboru Shadow vt600c, intruder 800 chyba bardziej nieporeczny i chyba sporo wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 uuuuuuuu to lipa :cry: to chyba pozostanie tylko do wyboru Shadow vt600c' date=' intruder 800 chyba bardziej nieporeczny i chyba sporo wiekszy.[/quote'] Intruder 800 jest całkiem fajny i nie wydaje mi się żeby był jakiś straszne ciezki i nieporęczny (jak na choppera oczwiście) Intruder 800 jest ładniejszy niz VT600, jak dla mnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 potrzebuje czegos co bedzie jezdzilo prawie tylko w miescie, nieraz na krotka wycieczke poza miasto.Moze cos polecicie , powyzej 600cm do 800cm cruiser lub chopper (tylko te dwa rodzaje wchodzą w gre) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Yamcie: Special 750 lub Virago 750 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Ello, savage jest extra :banghead: , super sie spisuje, ma wsio czego nalezy oczekiwac od motorka, uwazam ze jest swietnym pojazdem......dla poczatkujacego:). Po 4 sezonach brakuje mi miejsca, "apetyt rosnie ..." :D Przejechalem nim 14 tys km, wiem malo, po 100km dupa jednak boli, nie mowie juz o tym czyms co sie nazywa siodelko pasazera, skromne i niewygodne ale jak kocha to wytrzyma-sie mowi :) Jak cos to pisz [email protected] lub gg1307980 mam duzio fotek itdpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żul Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Ls Savage-jestem szczęśliwym posiadaczem (fanem singla),dlatego bardzo proszę, bez epitetów mi tu pod adresem Ls. :buttrock: Apr.tematu,to faktycznie motocykl jest za mały na faceta o wz.180cm.Poza tym Ls to singiel - chłodzony powietrzem i w mieście szybko się grzeje. Apr.nieporęczność choppera- (skromnym zdaniem )zależy to od jego wagi i od kierownicy-czym jest szersza, tym lepiej-oczywiście w granicach bezpiecznej jazdy (widziałem już krzyżowców ). PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guitarmaster Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 WitamMam svażkę '86 i miałem silnik rozebrany na wszystkie śróbki jakby co to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Wczoraj na zakopiance widzialem dziewczyne na podobnym, ale zoltym! 8O na myslenickich numerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 a ma takie Savage który? :twisted: http://www.suzukisavageclub.nl/Archief/Customs/red.htmJakoś do mnie nie przemawia za bardzo Hard Coreowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 A moze Drag Star 650? Ja na takim jezdze a mam 194cmJest tylko jedno ale ... mam przerobione podnozki tak ze sa przesuniete do przodu ... i spoko Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ...czy Ls 650 Savage nie będzie za mały dla 179-180 cm wzrostu... Witam!Jestem mniej więcej Twojego wzrostu. Na jesieni przymierzałem się do LS 650 i wydał się za mały jak dla mnie. Wybór padł na XV535, która jest większa i wygodniejsza, muszę tylko zmienić standardową kierownicę "bawole rogi" na prostą.Pozdro, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 cze. Pierwszym moim poważnym moto miał być ls650 ale po bliższym kontakcie okazało sie że jest za mały choć bardzo mi się podobał . Wybór padł na en500 zdeka większy .Ale zaraz potem była chęć posiadania czegoś większego i v2.Zatem proponuje rozejżeć sie za minimum v 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 za maly bedzie savage jak dla ciebie pozatym niby zecz gustu ale za piekny to nie jest.polecam marauder 800 piekne moto przyjemie sie jezdzi a i jak sie znudzi to sprzedasz bez problemow bo przy savage to nielada wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 racoon,ja mam 192 cm wzrostu i 110 kg wagi. Przymierzylem sie do kupna Savage'a, jednak zrezygnowalem bo trafila mie sie okazja sprowadzenia royal'ki i niniejszym to czynie. Fakt Savage nie jest olbrzymem, ale nie wygladalem na nim jakbym siedzial na psie (a tak mniej wiecej wygladalem siedzac na kawasaki Ninja). Jesli jestes normalnej budowy i bedziesz jezdzil w wiekszosci sam to polecam Ci Savage'a bo to lekki i BARDZO ZWROTNY motocykl jesli ma poszerzona kierownice.Wysuniesz sobie nogi na spacerowki zalozysz sakwy i jest ok. Jesli jednak stac Cie na Intrudera lub Maraudera - to zdecydowanie gabaryty przemawiają na ich korzyść, ale co do zwrotności i zużycia paliwa to Savage bije je na glowe... A co do grzania to sie nie wypowiem, ale z tego co wiem to trzeba mu naprawde w pi**e dać by sie zgrzał jak piłkarz pod koniec meczu (opinia kolegi ktory jest uzytkownikiem LS'a)Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi