grucha87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A trzeba jeszcze coś regulować w gaźniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Pytanie jeszcze czy po założeniu trzeba to jakoś specjalnie ostrożnie docierać czy od razu można w palnik dawać bez obaw?Powinno obyć się bez regulacji. Odpowiedź dotyczy pytania o regulacje po zmianie tłoka. Źle sobie zacytowałem Edytowane 2 Lutego 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A wiec zakupiłem tłok wossnera za 6 stówek u olka pytanie jeszcze jak ustawić pierścienie tzn przerwy w którym miejscu ustawić stary tłok miał 3 pierścienie ten z wossnera ma 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Po przeciwnej stronie.Nie mogą być w tej samej linii Edytowane 11 Lutego 2012 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ułóż pierścienie tak jak pisze zikowski, a jeśli na pierścieniach będą jakieś oznaczenia to mają one być skierowane do góry. Zakładaj tłok i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) noi zamki pierścieni nie mogą być na boku tłoka na który idzie największa siła tarcia podczas suwu pracy (korbowód miedzy gmp a dmp jest pod kątem czyli tłok jedną ścianką napiera, zreszta od tego robi sie jajko z cylindra). Ja bym założył o 60-90 stopni od srodka w lewo i to samo w prawo. Edytowane 11 Lutego 2012 przez audioterrorysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi