cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 limo.u mnie nie ma na pewno filtr jest ale w baku na kraniku a idzie tylko wezykdo rozdzielacza i maly taki na podcisnienie do gaziora i dwa od przelewu z baku na glebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No to innymi słowy masz ulepa. Doprowadź to do ładu jeśli chcesz żeby dobrze latało. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pany teraz bylem na garazu i odpalilem moto pochodzil troche ale tylko dwa lewe kolektory mial gorace a te dwa prawe takie prawie zimne. Limo tu masz wikipedie i sobie poczytaj ze w pc 25 nie bylo pompy byla w f1 i potem w f3 http://pl.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR_600F Wiec raczej to ty nie miales z f2 stycznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) chodzil tylko na wolnych obrotach? dałes trochr na wyzsze obroty po zagrzaniu? jeśli tak i nic, to czyszczenie gazników Cie nie ominie, zobacz jeszcze jak swiece wygladaja,jak mokre to moze fajki na wykonczeniu :icon_rolleyes: ? Edytowane 13 Stycznia 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No jesli to gaziory to nic takiego bardziej sie boje zeby to cos grubszego nie bylo No moto sie tak calkiem nie zagrzalo ale caly czas to samo ale jak dam do odcinki to wydaje mi sie ze idzie na 4 ale nie jestem pewny bo odpala raczej bez problemu A jeszcze jedno pytanko odnosnie sprzegla podobno to ze chuczy to nic ale jak wbijam bieg albo zmieniam biegi to tak troche jak by szkubie co to moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 no to cos tak sie przycina albo zapchalo, a co Ci sie robi w tej szkrzyni "szkubue"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No tak jak by cos ze sprzeglem no tak troche chuczy jak klame wcisne to nie. a jak wbijam 1 to tak szkubie tak jak bym mial pol klamy tylko wcisniete to chyba bedzie sie konczyc sprzeglo ?? a mowisz przycina ale co gaziory ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) to, że wrzucasz 1 bieg i Ci troche szarpnie mootocyklem? jesli tak to normalne, skrzynia motocyklowa nie jest na synchronizacji i dlatego tak sie robi, wiec sie nie martw. A co do gaznikow to wrózka nie jestem, obstawiam ze wymagaja czysczenia, regulacji, a przy okazji obejrzysz podespoly gaziora Edytowane 13 Stycznia 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ale to jest taki zgrzyt jak przebijam na 2 potem 3 4 itd to tak jak by nim rwie szarpie kumpel tego w jego f2 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 moze nie umiejetnie wrzucasz biegi, odpuszczasz gaz przy zmianie biegow? wiesz co na odleglosc to nic nikt nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Limo tu masz wikipedie i sobie poczytaj ze w pc 25 nie bylo pompy byla w f1 i potem w f3 http://pl.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR_600F Wiec raczej to ty nie miales z f2 stycznosciW takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd. Opierałem się na tym jest w fiszkach. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opierałem się na tym jest w fiszkach. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W tym linku co podałem. To są fiszki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Może zadam głupie pytanie, ale czy po wymianie świec dobrze założyłeś fajki? http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/WIRE_HARNESS_-_F3_-_95-96/MakeID/1/Make/Honda/YearID/34/Year/1993/ModelID/6974/Model/CBR600F2/GroupID/299989/Group/WIRE_HARNESS_-_F3_-_95-96 Edytowane 13 Stycznia 2012 przez mahor Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 wydaje mi sie ze tak ale z tego co widze to dwa gary po prawwej sa z 2 cewek a nie z jednej wiec jak by bylo cos nie tak z tym to by na wszystkie 4 nie palila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi