rafael Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 tylko martwi mnie to ze ona tak nie zbyt rowno chodzi tak troche mu te obroty skacza czasem strzeli z d...Tak jak piszemy być może zawiesił się pływak i nie przepala na niskich obrotach, na pełnym gazie już tak. Ale tak jak mówię bez oględzin świec nic nie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) to jak pompy nie ma to kranik przelacz na off, albo jak limo rozgrzej go i daj kilka raazy na wyzsze obroty, swiece tez mozna obejrzec, Edytowane 13 Stycznia 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A czemu nie ma pompy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 bo silnik od f2 a one nie mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Oczywiście że miały. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 f2 pompe paliwa ?? pierwszy raz slysze 3 kolegow ma f2 i tez nie maja pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Może nie wiedzą jak wygląda. http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/Motorcycle/MakeID/1/Make/Honda/YearID/34/Year/1993/ModelID/6974/Model/CBR600F2/GroupID/300024/Group/FUEL_TANK Nr 1 na liście. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 o to mnie teraz zaskoczyles a gdzie dokladnie ja znajede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) w baku, zapal zaplon i zobacz czy slychac cos w baku, u mnie w fazerze slychac, no jesli nie masz kranika to musisz miec pompe Edytowane 13 Stycznia 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jest pod bakiem po lewej stronie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 kranik mam a pompy nie slychac na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 w baku, zapal zaplon i zobacz czy slychac cos w baku, u mnie w fazerze slychac, no jesli nie masz kranika to musisz miec pompeJest i kranik i pompa. Widzę że nie miałeś styczności z tym motocyklem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak bym mial to napewno bym slyszal jak dopija? a z kranika idzie tylko wezyk i prosto do takiego rozdzielacza na 4 i do gaziorow niewiem wszedzie gdzie wyczytalem to f1 miala pompe i dopiero potem do f3 znowu dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Prześledź drogę jaką pokonuje paliwo od baku do tego roździelacza. Po drodze powinien być najpierw filtr a potem pompa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Limo, o ze styczności to tylko, że kumpel miał f2 :icon_biggrin: , no sorry za herezje z mojej strony, hmm jesli nic nie slychac obczaic dol baku moze ida jakies kable(zasilanie), z reszta nie ma co sie rozwodzic czy ma pompe czy nie bo jesli bena idzie na 3 gary to musisz "pzrepchac" 4 gazior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi