Ogonnek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to co jednak jedziemy do Częstochowy :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jezeli była by mozliwość zabrać sie z kimś z okolic Katowic z miłą chęcią pojadę... A jak nie to puszką się wybiore, bo raczej nie zdołam kupić maszyny do kwietnia.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dziś rozmawiałem ze znajomymi z Wrocławia i wstępnie ustaliliśmy że spotykamy się w ....... Częstochowie ;) więc jedziemy tak czy siak ;) Start 7-8 w sobotę by mi pasował jak by ktoś chciał się dołączyć Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiabela Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja wybieram się do Gietrzwałdu. Szkoda, że tak podzieliło się środowisko motocyklistów. Wydaje mi się, że jeśli ktoś szuka tego niepowtarzalnego klimatu Zlotu to znajdzie go właśnie tam, gdzie będzie jego wieloletni Organizator. Pożyjemy, zobaczymy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 szkoda, że to miejsce jest przedmiotem dyskusji....Jasna Góra to wyjątkowe miejsce i czy będzie tam jakiś Pan od Rajdu Katyńskiego, czy nie, to nie ma dla mnie żadnego znaczeniaważne, żeby była organizacja wjazdu do miasta i na błonia - wygląda na to, że będzie http://www.c-b-w.pl/a także asysta policji, a o to obiecuje zadbać Prezydent Częstochowybez organizacji kilkadziesiąt, czy kilka tysięcy maszyn oznacza chaos... a co sobie kto myśli i po co jedzie, to każdego sprawa... można jechać w dowolnym czasienie bardzo mi się podoba, że jakiś Pan chciałby mi wskazać dokąd w tym roku miałbym jechaćnie po to mam jeden ślad za sobą.... ;) pozdro i do zobaczenia na Katowickiej i w Częstochowie 15.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wydaje mi się że tutaj chodzi o coś innego niż tylko bazarek i kapela rokowa. Też tak myślę. Nigdy nie jeździłem na otwarcie do Częstochowy - ale teraz, by zamanifestować swój sprzeciw przeciw zakwaszaniu naszej społeczności, zamierzam tam pojechać, wziąć udział w mszy i nie zachodzić na bazarki, dyskoteki i inne "showy".Chcę pokazać, że nie trzeba od razu popadać w skrajności. Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 nic nie odwołane i w Częstochowie będzie jak co roku wielu z nas. Po prostu jakiś palant jeden z drugim obrazili się na to że Częstochowa ma Prezydenta, bo przecież oni myśleli, że to oni mają tam więcej do powiedzenia i se robią zlot gdzie indziej. Przypuszczam że to tylko na lepsze tej imprezie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę .... Przykre ale prawdziwe Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tylko msza o innej godzinie a nie o 11.13 to taka godzina że się dlużej pośpi i nie bedzie startu o 6, jedynie później się wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpsk Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie wiem czy wiecie ale sama msza ma sie odbywac w srodku klasztoru, takze wieszosc motocyklistow i tak nie wejdzie do srodka. Jedyne po co tam pojedzie to postac sobie na bloniach i ewentualnie pogawedzic ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja też jak co roku wybieram się do Częstochowy ( zlot to my motocykliści i Jasna Góra ) Nikt nie będzie mi przenosił zlotu Kurde...... :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak dla mnie tylko Częstochowa, ważne jest, że to święto motocyklistów na Jasnej Górze i żadni oficjele nie powinni tego zmieniać.Na Mszę można iść albo przed wyjazdem z domu, albo po powrocie, będzie się można przynajmniej lepiej skupić nad tym co najważniejsze i jechać bez pośpiechu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ciekawe cóż takiego jest dla Ciebie najważniejsze jeśli wolno wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja wybieram się do Gietrzwałdu. Szkoda, że tak podzieliło się środowisko motocyklistów. Wydaje mi się, że jeśli ktoś szuka tego niepowtarzalnego klimatu Zlotu to znajdzie go właśnie tam, gdzie będzie jego wieloletni Organizator. Pożyjemy, zobaczymy... :) To możemy się umówić jak by co :). Ja też chciałbym jechać do Gietrzwałdu. Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja wybieram się do Gietrzwałdu. Szkoda, że tak podzieliło się środowisko motocyklistów. Wydaje mi się, że jeśli ktoś szuka tego niepowtarzalnego klimatu Zlotu to znajdzie go właśnie tam, gdzie będzie jego wieloletni Organizator. Pożyjemy, zobaczymy... :) A czy ktoś z was widział chociaż raz organizatora zlotu będąc w Częstochowie? I dlaczego on ma aż taki wpływ na klimat zlotu w Częstochowie...Ważne żeby organizacja była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi