warhunter Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam. Z tego co wyczytałem z tematu o zimowaniu motocykla wiekszośc zaleca zmianę oleju w okresie zimowym na nowy, ale czy np majac zmieniony olej jesienią na którym nakreciłem około 500 km jest sens to robić. Dzieki za wszelkie porady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aligatorps Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Są dwie szkoły jedni wymieniają latem inni zimą.Ale jeśli mamy taka zimę jak ta to czasem kusi wyprowadzić motocykl na spacer. Ja raczej wymieniam przed nowym sezonem, bo nigdy nie wiem kiedy skończę stary było gpx600r '89jest vfr 800 fi '01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jeśli olej w miare swieży i nakręcone tylko 500km to nie ma co wymieniac. Prawdziwa szkoła jest tylko jedna:wymieniać olej przed zimą :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja w końcu nie wymieniłam, bo ciągle wydawało mi się, że sezon zaraz się skończy i wymienię, a sezon trwał i trwał i jakoś tak się zeszło.Wyznaję szkołę wymiany oleju na wiosnę :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aligatorps Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Prawdziwa szkoła jest tylko jedna:wymieniać olej przed zimą :icon_razz: Prawdziwa szkoła mówi, że motocykla się nie zimuje :icon_mrgreen: tylko jeździ cały rok Edytowane 9 Stycznia 2012 przez aligatorps było gpx600r '89jest vfr 800 fi '01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 A co tu wymieniać, skoro pogoda pozwala na jeżdżenie?Jeździć, nie marudzić!:-) kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 To ja poproszę moderatora o zamknięcie tematu, bo serwera szkoda... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi