grzegorz9139 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jadąc na mazury latem,z załadowanym ponadnormę kufrem Givi Monolock na mocowaniu jak zdjecie..... Jestes pewien, ze to jest Monolock? Ja mam taká plyte, i pasowny kufer obok siebie na którym jest napisane: MONOKEY SYSTEM. Monolock - tez kiedys mialem (max 3kg), ale zawsze byl przeladowany. Monokey - (max 10kg)zapakowany smigalem dobrze 220 km/h i spoko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tylko że to ze zdjęcia to jest monokey system :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Licznikowe 237 km/h i trzy kufry zapakowane ...... nie odpadło nic a jechałem tak troszkę czasu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Oczywiscie chodzilo o Monokey.Sorka za pomyłke :icon_rolleyes: Edytowalem posta,i mialem to zmienic...lecz zapomnialem :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Licznikowe 237 km/h i trzy kufry zapakowane ...... nie odpadło nic a jechałem tak troszkę czasu :D Wszystkie 3 kufery na motolocka miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wszystkie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kacper - a jakiego Wingracka miałeś? Wingrack 1 czy 2? Bo widzę, że występują w dwóch wersjach i to nie chodzi o wersje z kierunkowskazami czy bez. Sprawa jest taka,że mam wingracka 1 z mocowaniem do XXa. Na instrukcji od mocowania jest pokazany Wingrack 2, a nie wiadomo czy mocowanie przypasi do Wingracka 1, tak na oko to rozstaw śrub jest taki sam wszędzie, różni się troszkę Wing 1 od 2ki, ale niewiele. Alu-Rack - SW-MOTECH a jakie to ma znaczenie? to chyba kufer odpada od plyty a nie plyta od stelaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Hym, jeszce nie widziałem stelaży bocznych na monolock'a. Klaudiusz, dawaj foty! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kacper - a jakiego Wingracka miałeś? Wingrack 1 czy 2? Bo widzę, że występują w dwóch wersjach i to nie chodzi o wersje z kierunkowskazami czy bez. Sprawa jest taka,że mam wingracka 1 z mocowaniem do XXa. Na instrukcji od mocowania jest pokazany Wingrack 2, a nie wiadomo czy mocowanie przypasi do Wingracka 1, tak na oko to rozstaw śrub jest taki sam wszędzie, różni się troszkę Wing 1 od 2ki, ale niewiele. Ja mam wingracka 1 (tego bardziej filigranowego- wg mnie ładniejszego) - mocowania givi/kappa do Xj600 miały w instrukcji też obfotografowaną wersje drugą, a i tak wszystko pasowało. Wychodzi na to, że rozstaw śrub masz ten sam, tyle że W2 jest dużo bardziej masywny i co za tym idzie sztywniejszy. Na mojej jedynce boczne kufry potrafiło zabujać na wertepach (givi e41 keyless), ale i tak się wsio trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zbychu ..... Ciulu ..... nie mam już :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi