Czarny 750 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Kolegów Tak obserwuję od jakiegoś czasu różne fora i cieszy mnie fakt powrotu wątków dotyczących Inazumy. Już myslałem, że jestem jakimś ostatnim użytkownikiem tego modelu. Jestem w posiadaniu Czarnego - Inazuma 750 rok prod. 1997 rok modelowy 1998 w czarnym malowaniu jak nie trudno się domyśleć. Jeżeli któryś z Kolegów jest użytkownikiem takowego motocykla to chętnie z nim nawiążę kontakt - posiadam serwisówkę w wersji elektronicznej do tego modelu. Czarny ma w swoim wyglądzie dokonanych kilka zmian np.: pojedyńcza lampa została zamieniona na podwójną, kierunkowskazy, manetki, kierownica Rizomy, tłumik Laser K1. Zdjęcie czarnego poniżej. Pozdrawiam Waldek P.S. A co do naklejek mam 3D chromowane naklejone na baku. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Czarny 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 mój ulubiony klasyczny naked bike. ale lampe wole oryginalna. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emdżej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wydechu Ci zazdroszczę, seryjny brzmi jak sokowirówka:/ Pojedyńcza lampa ładniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 MOIM ZDANIEM wszelkie zmiany wygladu w GSX nie wychodzą mu na zdrowie, tutaj poprostu nie ma co poprawiac. Idealny, proporcjonalny, klasyczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emdżej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dlatego jak miałbym zmieniać GSX 750 to najchętniej na Inazume 1200:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam Co do lampy to faktycznie często spotykam się z opiniami że pojedyncza jest fajniejsza, natomiast ta podwójna dla mnie to jak znak rozpoznawczy i na razie jej nie zmienię. A puszka Lasera fajnie brzmi jednak przed nowym sezonem trzeba wymienić jej wnętrzności niestety polskie drogi robią swoje. Ja jeżeli miałbym zmieniać motocykl to albo Bandzior 1200 (biało niebieski) albo GSX 1400. Rom996 śmigasz może po czeskich winklach chodzi mi o okolice Jesenika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InazumaMan Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam.Też śmigam Inazumą z 1997r z podwójnymi reflektorami i mieszkam Koło Wrocławia. Będzie można sie kiedyś umówić na małe latanko. Inazuma rzeczywiście rzadki motocykl i ciężko jest się dowiedzieć na rózne tematy o niej .a tutaj moja bestia Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi