huck Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 to jakas tak droga stacja , chyba ze instalacja z komputerem :)))normalnie instalacja 1200 zetaa jajuz widziałem ruska na gaz nawet nim jedziłem kolo poskladał sobie sam instalacje z jkichs kawałów wyciagnietych ze złomuoczywiscie jest to cichociemne bo przegladu nie ma zbiornik tak schowany ze nie widac dla niepoznaki bo czasami troche gazem jedzie wozi w koszu taka mała turystyczna butle ito na wypadek jakby jakis misio gaz wyczuł (ze niby zawór puszcza)pali mu to 8-9 LPGn setkepozdroohuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Huck, daj namiar na tego faceta. Może i mi poskładalby coś takiego? Oczywiście, w promocyjnej cenie! :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 cze spotkałem go gdziesz w polszcze i tyle dał mi numer komoory al ejak to w zyciu zgubiłem komoore i poszłoo...czarny ural z koszem numery gdanskie? litera G juz białe tablice.pzdrhuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Cześć.Też myślałem o gazie w Kaśce lub Emie,butla w wózku.Ale gaz też jest drogi.A co myślicie o zasilaniu na gaz drzewny (holtzgas).Pamiętam zdjęcia takich aut,a na stronie http://www.wolnywydech.riders.pl/ jest zdjęcie takiego boksera. POL-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Cześć.Też myślałem o gazie w Kaśce lub Emie,butla w wózku.Ale gaz też jest drogi.A co myślicie o zasilaniu na gaz drzewny (holtzgas).Pamiętam zdjęcia takich aut,a na stronie przerzuc sie komarka pali mniej niz 2 litry na setke ale mysle ze dla ciebie to tez za duzofacet czy ty sie z koniem na łby pozamieniałeś ? LPG jest za drogi !!! ?? 1,4 zeta za litr !!!!??? huck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 CześćHuck dziękuję za radę o komarku,ale Royal Enfield "Taurus" pali 1,2 do 1,5 litra oleju a w ośiągach dużo mu do EMY nie brakuje.Po co śię paprać z gazem.PRZEPRASZAM,bo przecież to temat o gazie do Rusków. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 duzo mu nie brakuje ?? pamietasz jaka jest moc tego enfielda diesla ?nie pamietam dokladnie ale cus kole 10 kucy chyba a to do 24 emy siakas roznica jest :)pzdrhuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Cześć.To prawda Enfield ma 7 kucy przy 3600 obr,ale 325 cm. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Rozmawiałem z niejakim M.Harasimiukiem na temat tego Enfielda na którymś z łódzkich motobazarów. Byłem zainteresowany kupnem, a on coś takiego sprzedawał czy też reklamował. Otóż ta maszynka jest bardzo wolna (chyba 80 km/h) i rozpędza się też powoli. Osiągnięcie v max praktycznie jest możliwe tylko z górki. Mówił to facet, który tym jeżdził. Zdaje się, że nawet nie mają go już w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja uważam że diesel, albo gaz w motocyklu to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 czeno bo enfield jest robiony na rynek indyjski tio i szybki nie musi być głównie a tam panie to 125 to juz bycza pojemnosc , lud tam jezdzi głównie siakimis 50 i z braku kasy beznyne kupuje sie w ilosciach aptekarskich . Widziałem jak goscie kupowali po 1 litrze benzyny , pompiarz jednym celnym strzałem z pistoletu zadawał taka dawke pzdrhuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi