_Pablo_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja tak od 14 w niedziele jestem wolny to sie dostosuje :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Coraz nas więcej :D i bardzo dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak wpadniemy gdzieś na wioskę w Rumunii to będzie totalne poruszenie :D zapasy palinki po drodze mogą być zagrożone :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 moto kupiłem vfr 800 ale kurde dostałem prace i o urolpie moge tylko poamrzyc eh, fuck wszystko pod gore, zycze Wam powodzenia Panowie i bede sledzil temat wspierał Was duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cinek to może na następny rok tez coś zorganizujemy to sie z nami zalapiesz Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 eh szkoda ale robota sie trafila i coz, sprzeta doprowadze do odpowiedniego stanu przynajmniej dzis 300 km zrobine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dobrze panowie że jesteście pozytywnie do mnie nastawieni :-) Cieszy mnie to bardzo że do kogoś mogę się przykleić , choć zdaje się że wypełniłem lukę i przykro mi z tego powodu , mam nadzieję że nikt więcej nie odpadnie :-)W niedzielę po obiadku będzie jak w sam raz czas by rudę gdzieś strzelić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Ja panowie nie dam rady dzisiaj na moto wskoczyć, bo jakas choroba mnie dopadła i średnio się czuję, a nie chce sie doprawiać. Jak sie wam uda spotkac to napiszcie co tam ciekawego ustalicie :) P.S. Podobno w Bulgarii warto w te miejsca podjechac http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl przyladek kaliakra http://www.globtour.com.pl/zdjecia/przyladek.jpghttp://hotelparadizo.com/wp-content/uploads/2011/02/bolata.jpg Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 P.S. Podobno w Bulgarii warto w te miejsca podjechac http://maps.google.p...ps?hl=pl&tab=wl przyladek kaliakra http://www.globtour....a/przyladek.jpghttp://hotelparadizo...1/02/bolata.jpg no no całkiem interesująco wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof800 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Hej dołączając się do rozmowy ja i kilku moich znajomych (łącznie ok 5 osób)również planujemy wyjazd na Rumunie na trase Transfogarską w miesiącu sierpniu (termin dość odległy ale tak nam prawdopodobnie wszystkim uda sie zgrać).Więc jeżeli byłby ktoś chętny na dołączenie do nas to oczywiście zapraszam.Przewidywany czas wyjazdu to 5 dni.Większość z nas jedzie crouserami więc przelotowa nie bedzie wysoka.W każdym razie..gdyby był ktoś chętny na sierpień potowarzyszyć nam to serdecznie zapraszamy.My wyjeżdzamy z Lublina na Rzeszów i Barwinek więc dołączyc można gdzieś w tych rejonach.Czas odległy ale można już coś planować.Pozdro.Cześć.Macide już jakiś konkretny termin na sierpień?Pozdro.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Cześć.Macide już jakiś konkretny termin na sierpień?Pozdro.Krzysztoftermin jest 30 czerwca, nie chce sie czytac od poczatku?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 witam ,pora chyba zamykać powoli liste . MICI daj znać czy jedziesz z nami czy rezygnujesz ?Osoby które jadą na 100 % :1. Dudinozor2. Foresst3. Wajzer4. _Pablo_Mniej więcej mamy wszystko skompletowane a to czego się zapomni zorganizujemy po drodze. Ja biorę kamerkę doczepianą do kasku także będę miał was na oku :-) Tyły są więc już obstawione :D Jakiś aparat foto niech ktoś jeszcze weźmie ze sobą ( nie zapomnieć ) bo ja nie biorę. Butle mamy dwie ( Adrian i Krzychu ) także styknie prądu . Trzeba by jeszcze zorganizować apteczkę z zawartościa . Jak ktoś wie co by się nam przydało z leków to by się zajął organizacją bo ja lekarzy i apteki jak dotąd to tylko z widzenia znam także nawet się za to nie zabieram bo bym was potruł jeszcze :D PS. Kartę EKUZ już wyrobiłem .Ważna do końca roku odbiór "od ręki" także kto chce może wyrobić bez problemu . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 co do leków to na pewno na liście powinien znaleźć się NIFUROKSAZYD (niezastąpiony na dolegliwosci ukl.pokarmowego) -to tak z doswiadczenia mowie :DNie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam gładkiej drogi, dużo winkli i mało idiotów na drodze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja apteczkę pomału kompletuję ,już mam ; jakieś srodki opatrunkowe .stoperan :rolleyes: ,przeciw bólowe, spyrolek ,zastanawiam się nad maścią na odciski wrazie by komuś na tyłku wyskoczyły :biggrin: NIFUROKSAZYD też postaram się załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 w piątek odebrałem moto po przeglądzie przed podróżą , w poniedziałek odebrałem od kuriera namiot i śpiwór na wyjazd a wczoraj odebrałem telefon ze szpitala żebym się stawił na kontrole na 5 lipca :icon_eek: (mam drobną przypadłość którą muszę kontrolować). wku**wiony cały dzień wydzwaniałem do szpitala co by przesunąć termin choć o tydzień , dwa ale piguła odpowiedzialna za pobyt pacjentów poinformowała mnie że to nie hotel i to ja muszę się dopasować do terminu. Udało Mi się umówić na spotkanie z ordynatorem na wtorek i może u niego uda się coś wymodzić. Niestety do przyszłego wtorku jestem w zawieszeniu .... a ku*wa tyle się do tego wypadu przygotowywałem i tyle kasy już zainwestowałem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi