_Pablo_ Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja dzisiaj moto z przeglądu odbieram także sprzęt będzie już gotowy do drogi . Nowe kapcie nawet dostał :rolleyes: Teraz czekam jeszcze na torbę Kuryakyn'a i ahoj przygodo :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja kupilem termoaktywna bielizne oddajaca cieplo i pot na zewnątrz namiot samorozkladalny (2 osobowy miesci mi sie spokojnie na moto) i tak na sprawdzenie kieszen na wode(w decathlonie koszt takiej kieszeni to 40 zl a jak sie sprawdzi nie trzeba bedzie sie zatrzymywac na łyczka wody)trzeba by sie jeszcze dokladniej dogadac co do gratów, kto co bierze zeby nie brac tego samego np. garnuszek do gotowania wody wystarczy jeden, czy palnik Adrian weźmie palnik a kazdy niech wezmie po butli zeby z miejscem w sakwach u wszystkich bylo ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) ... i tak na sprawdzenie kieszen na wode(w decathlonie koszt takiej kieszeni to 40 zl a jak sie sprawdzi nie trzeba bedzie sie zatrzymywac na łyczka wody)Kup od razu dwie takie kieszenie i drugą zainstaluj na wylocie. Dopiero wtedy nie będziesz się musiał zatrzymywać :icon_mrgreen: Sorki nie mogłem się powstrzmać :) ...np. garnuszek do gotowania wody wystarczy jeden... Ta, a najlepiej taki 0,5L i bedziecie mieli ubaw po pachy przy gotowaniu, zwłaszcza, gdy w pewnej chwili ten z garnuszkiem postanowi pozwiedzać coś innego niż reszta.Garnuszek zabiera się jeden na motocykl, a garnek można wziąć jeden dla wszystkich. Edytowane 29 Maja 2012 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Ta, a najlepiej taki 0,5L i bedziecie mieli ubaw po pachy przy gotowaniu, zwłaszcza, gdy w pewnej chwili ten z garnuszkiem postanowi pozwiedzać coś innego niż reszta.Garnuszek zabiera się jeden na motocykl, a garnek można wziąć jeden dla wszystkich. jak narazie nie planowalismy rozdzielania sie, taki garnuszek bedzie potrzebny raczer wieczorem i rano, a to raczej bedziemy gdzies niedaleko siebie, lezeli kazdy mialby brac wszystko dla siebie to moze zamontujemy sobie przyczepki do sprzętów :>? Edytowane 29 Maja 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 kazdy mialby brac wszystko dla siebie to moze zamontujemy sobie przyczepki do sprzętów :>?No bez przesady, ale pewne podstawowe przednioty czasem warto posiadać. Z resztą w głuszę nie jedziecie i jak coś wam zabraknie to można sobie kupić.Ja to w czym mam jeść i spać lubię mieć przy sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 zobaczymy ile miejsca zostanie jak sie spakujemy:P o ile wgl zostanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam !Mam pytanko ? Czy byłaby jeszcze możliwoś podpięcia się do grupy ? Jeżeli taki spowalniacz jak ja się nie nadaje to zrozumię .Jeżdże shadową i przy dobrym wietrze i z górki rozpędzam swoją maszynę do 160km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 wajzer spokojnie dasz radę . Prędkości przelotowe to max 110-120 . Wajzer może jeździsz na mojej Shadowce bo ja swoją sprzedałem ze 3 latka temu w Rybniku :D moja była ze Stanów rocznik chyba 2007 , grafit z płomieniami srebrnymi Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ha chyba niestety nie nie ta sama shadowka :-) rocznik 2005 poszła w mak a teraz jeżdżę aero 2006r pomalowana Kameleon :-)Pablo ,jesteś z Rybnika ? Jeżeli reszta nie jest przeciwna to można by było gdzieś się spotkać - mam lawinę pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spoko od poniedziałku jestem w Rybniku to możemy sie gdzieś zjechać albo w niedziele wieczorkiem gdzieś wyskoczyć Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 w niedziele wieczorkiem jest dostepny wiec mozna sie zjechac jak bedzie pogoda. Ja nie mam nic przeciwko zapraszam do ekipiy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No to fajnie by było na tą niedzielę ,tylko gdzie ? bo najlepiej by było u mnie .Chata wolna , barek pełny ,jakiś grill ,maszyny do garażu i można snuć plany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 tyle czasu to az nie mam :) bo w poniedzialek do roboty trzeba iść, a co do planów to już w zasadzie główny zarys wycieczki powstał, a reszta będzie ustalana na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 To zrobimy jakas ustawke na niedziele . Rundke walniemy bo mi moto pajeczyna zarasta od tyg :-( a pózniej możemy jakiegoś grilka uskutecznic :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No to fajnie :-) Czekam , o której i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi