Dudinozor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) mam nadzieje ze za całosc bo od osoby to troche duzo jak na taki domek.To jest nas juz 4 smiało mozna obgadywac wyprawe.Zamówilem dzisiaj przewodnik http://allegro.pl/ru...2242253020.html taki, przydało by sie, żeby ktoś wzioł laptopa z internetem przenosnym. Dokładnie nie ma co sie cackac- domki mozna zamowic. Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Lapek mi do sakwy nie wejdzie ale neta z mojego iphona bez problemu pociagniemy :-) tylko jakiś sprzecik z ekranem min 10 cali by sie przydał. Jak nikt nie ma to coś może pozycze. 4 osoby już są to rezerwuj 2 domki bo może jeszcze ktoś sie zgłosi mam nadzieje ze za całosc bo od osoby to troche duzo jak na taki domek.To jest nas juz 4 smiało mozna obgadywac wyprawe.Zamówilem dzisiaj przewodnik http://allegro.pl/ru...2242253020.html taki, przydało by sie, żeby ktoś wzioł laptopa z internetem przenosnym. Dokładnie nie ma co sie cackac- domki mozna zamowic.Dudi tylko go przeczytaj bo samo oglądanie obrazków nam nic nie da :biggrin: zalew zegrzyński http://warszawa.gumt...QAdIdZ312732343 mniej więcej każdy będzie miał taka sama drogę, wynajęcie domku 90 zł i jest wszystko czego nam trzeba :P czyli prąd i prysznic :P1-3 maj jak dla mnie może być a co wy myślicie ?Foresst to zajmiesz się rezerwacją ? termin od 4 do 6 maja . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) na stronie napisane jest ze cena 90zl za domek, dzwonilem przed chwila o rezerwacje i otrzymalem info zeby zadzwonic za godzinetak ze jak sie dodzwonie i zarezerwuje to dam znac ;) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Może widzieliście już tą relację, ale jakby co jest kilka fajnych namiarów:http://redmotorz.eu/index.php?option=com_k2&view=item&id=140:rumunia-2011-relacja-by-cubick-ekipa-szersza&Itemid=586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Panowie, sprawa wygląda takdodzwoniłem się do tego ośrodka do którego wkleiłem link wyżej i niestety żadnych domków nie maja wolnych w tym terminieale nie jest tak źle :) WAT (wojskowa akademia techniczna) ma tam swój ośrodek i trochę więcej domków do wynajęciaprzed chwila rozmawiałem z Panem z recepcji i sprawa wygląda tak, domek 2 pokoje- 120 zł za dobę, doba liczona od godz 14 do 12 dnia następnego i jak stwierdził pan z recepcji spokojnie 4 dorosłe osoby wejdą do takiego domku :) w sprawie rezerwacji kazał zadzwonić jutro po 8 rano :)tutaj jest wszystko dokładniej opisane ale myśle ze wszystko się wszystkim podoba i można rezerwować :) http://www.wat.edu.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=99 Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Panowie, sprawa wygląda takdodzwoniłem się do tego ośrodka do którego wkleiłem link wyżej i niestety żadnych domków nie maja wolnych w tym terminieale nie jest tak źle :) WAT (wojskowa akademia techniczna) ma tam swój ośrodek i trochę więcej domków do wynajęciaprzed chwila rozmawiałem z Panem z recepcji i sprawa wygląda tak, domek 2 pokoje- 120 zł za dobę, doba liczona od godz 14 do 12 dnia następnego i jak stwierdził pan z recepcji spokojnie 4 dorosłe osoby wejdą do takiego domku :) w sprawie rezerwacji kazał zadzwonić jutro po 8 rano :)tutaj jest wszystko dokładniej opisane ale myśle ze wszystko się wszystkim podoba i można rezerwować :) http://www.wat.edu.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=99 piknie :-) nawet fajniejszy niż ten poprzedni :D rezerwuj nie ma co sie zastanawiać Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dla mnie bajka mozna rezerwować, chociaz przydało by sie coś mniej komfortowego, żeby sie do warunków "rumuńskich" powoli przyzwyczajac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dla mnie bajka mozna rezerwować, chociaz przydało by sie coś mniej komfortowego, żeby sie do warunków "rumuńskich" powoli przyzwyczajac :Dpo paru piwkach będzie można przy ognisku kimnąć :P jutro rano będę dzwonił i rezerwuje ;) aaa no i lapa mogę ze sobą zabrać :) internet mobilny też posiadam tak ze z tym sprawa chyba załatwiona :) no i jak by ktoś potrzebował wskazówki jak znaleść WAT to służę pomocą :) w sumie to nie ma co dużo tłumaczyć :P jadąc od strony Warszawy zaraz za mostem po prawej stronie :) po jednej stronie Jednostka Wojskowa (centrum szkolenia łączności i informatyki) po drugiej Wojskowa Akademia Techniczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Może widzieliście już tą relację, ale jakby co jest kilka fajnych namiarów:http://redmotorz.eu/...rsza&Itemid=586ciekawy opis :D widzę że jak się zabierzemy do roboty to idzie migusiem :D bo do tej pory to takie flaki z olejem były . Weekend ciekawie się zapowiada :flesje: .Dudi jak chcesz coś mniej komfortowego to musisz trenować z piwkami bo w Rumuni podobno 2l czy nawet 2,5l buteleczki mają :D A po dobrym treningu to wygodnie przed domkiem mieć nie będziesz :D:D:D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) najlepiej wszystko planować na bieżąco, bo z za dużym wyprzedzeniem to przeważnie nie wychodzi :Pjest miejsce na ognisko i rowery wodne:) myśle ze weekend wypadnie zacnie milordzie :) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 oj będą manewry wojskowe :ph34r: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jak tak zaczniemy trenowac to nie bedzie jak wrocic do domu bo głowa bedzie boleć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 tak jak wczoraj dodzwoniłem się bez wiekszego problemu tak dzisiaj nie mogę :Pnapisałem do nich maila z prośba o rezerwację i czekam na odp.w miedzyczase bede jeszcze dzwonił, moze się uda :Dnapisze jak już wszystko zaklepie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 witam towarzyszy :) w najblizszy poniedzialek przylatuje do Polski i zostane az do wyjazdu :) Gorsza wiadomosc to, że przyjezdzam na operacje przepukliny :/;/Jeżeli dam rade to postaram się doczołgać autem ale nic nie obiecuje- wszystko wyjdzie w praniu... Teraz już postaram sie na bieżąco uczestniczyć we wszystkim ;) LwG :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 witam towarzyszy :) w najblizszy poniedzialek przylatuje do Polski i zostane az do wyjazdu :) Gorsza wiadomosc to, że przyjezdzam na operacje przepukliny :/;/Jeżeli dam rade to postaram się doczołgać autem ale nic nie obiecuje- wszystko wyjdzie w praniu... Teraz już postaram sie na bieżąco uczestniczyć we wszystkim ;) LwG :D:D To szybkiego powrotu do zdrowia i nic sie nie martw jak nie dasz rady dojechac, o wszystkim bedziemy informowac na bieżąco. Jak nie uda sie zarezerwować mailowo to im sie na dziko rozbijemy za domkami ;d Przeowdnik po Rumunii już dotarł obrazki ma ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi