Dudinozor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja tez jak juz kiedys pisalem jestem za tym zeby sie spotkac w weekend majowy, takze jest nas dwuch- Ja i Foresst. Pablo weekend majowy Ci pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 teoretycznie majowy mam zajęty ale jakby coś było na tip top ustalone to może bym coś pokombinował :-) tylko konkrety mnie interesują Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 cinekban87 a jak u Ciebie z czasem w majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 a czasem moze dalbym rade gdzes wyskoczyc gorzej z $$$ ale trzeba sie integrowac i trasy obmyslac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 a czasem moze dalbym rade gdzes wyskoczyc gorzej z $$$ ale trzeba sie integrowac i trasy obmyslac :P i takie podejscie mi sie podoba ;) mozna powiedziec ze na wyskok w majowy weekend jest nas juz czworo :) Jakie daTy wam pasuja ??? ja mam caly majowy weekend wolny tak że się dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 mi tez pasuje caly wiec sie dostosuje, ale powiedzmy ze wstepnie umawiamy sie na 1 maja tylko kwestia miejsca spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zalew zegrzyński http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-kwatery-noclegi-polska-Domki-letniskowe-w-Zegrzu-nad-Zalewem-Zegrzynskim-W0QQAdIdZ312732343 mniej więcej każdy będzie miał taka sama drogę, wynajęcie domku 90 zł i jest wszystko czego nam trzeba :P czyli prąd i prysznic :P1-3 maj jak dla mnie może być a co wy myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no ja jestem za 1 maja nad zalewem, ja juz potwierdzam, że będe (chyba, że nie bedzie chetnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 cinekban87 i _Pablo_ jak z wami ?? ja tez się piszę na taki mały wypadzik, jeżeli będziecie chętni no to jest nas czworo;)napisałem jeszcze PW do Faza-s i zyygy tak ze jak tylko mi odpiszą to dam znać :) 6 sprzętów to już fajne spotkanie by było :)trzymam kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja muszę coś pomyśleć bo 1 maja miałem już zaklepany . Muszę coś pozmieniac . Napiszcie dokładnie w jakie dni chcecie tam być żebym nic nie pokrecil :-) chyba ze 3-6 maja by wam tez pasował to dla mnie lepiej a jak nie to jutro wieczorem coś napisze czy uda sie coś u mnie zmienić . Dajcie tylko info w który dzień i na ile dni ten wypadzik Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak juz pisałem ja mam cały weekend majowy wolny tak ze jestem do dyspozycji ;) Dudinoror tez pisal ze ma cały weekend wolnyy tak ze pewnie tez sie dostosuje :) moglibyśmy spotkać sie przy tych domkach 4 maja(Piątek) a rozjechalibyśmy się na swoje kierunki 6 maja (niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak juz pisałem ja mam cały weekend majowy wolny tak ze jestem do dyspozycji ;) Dudinoror tez pisal ze ma cały weekend wolnyy tak ze pewnie tez sie dostosuje :) moglibyśmy spotkać sie przy tych domkach 4 maja(Piątek) a rozjechalibyśmy się na swoje kierunki 6 maja (niedziela) Taka opcja tez mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no to jest nas trzech pewnych :) czekam jeszcze na info od Faza-s, zyygy niestety odpada, przyszlifował kolega już w tym sezonie i raczka w gipsie jeszcze przez najbliższe 3 tygjak Faza-s da znać od razu napisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no ja mam wolne terminy to sie dostosuje, a te domki 90 zeta od osoby za dobe czy całość bo powiem ja jestem obecnie w słabej kondycji finansowej, wszystko odkladam a jeszcze wydatki chociazby na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja mam wolne od 3 maja także w terminie 3-6 jestem do waszej dyspozycji :D Forest zamawiają te domki i po temacie :-) Cinek a Ty sie nie martw lej wahe i przyjeżdżaj . Browar i kat do spania będziesz miał o to niech Cie głowa nie boli :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi