Dudinozor Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 mi tez okolice wawy pasują- sa tam jakies ciekawe miejsca ? może jez. zegrzynskie ? 21 kwiecien ? czy może bardziej maj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 mi tez okolice wawy pasują- sa tam jakies ciekawe miejsca ? może jez. zegrzynskie ? 21 kwiecien ? czy może bardziej maj ?byłem kilka razy nad zalewem Zegrzyńskim ale służbowo tak ze nie mam pojecia co gdzie i jak mozna by tam wynajać, jezeli chodzi i samo Zegrze to jest to mega nudna miejscowosc :P przynajmniej takie odniosłem wrazenie.jezeli chodzi o termin to 21 mi nie pasuje zbytnio gdyz jak juz gdzies wyzej pisalem udaje sie w cieple kraje opalic sie troche przed latem :P jednak moje plany się zmienily i zamiast na 2 tyg wyjezdzam na jeden tyg tak ze na majówke jestem juz w PL a Wy jakie macie plany na majówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 siemka, ja bede w polsce jakos od 16 do 19 kwietnia jak byście chcieli Pablo i Dudinozor to mozna by sie było umówić na popołudnie np. 18 kwietnia. do Gliwic mam jakies 180km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 siemka, ja bede w polsce jakos od 16 do 19 kwietnia jak byście chcieli Pablo i Dudinozor to mozna by sie było umówić na popołudnie np. 18 kwietnia. do Gliwic mam jakies 180km.... No można sie zgadac tego 18 kwietnia, a co do tej majówki to jakies plany mam, ale ze dwa dni wygospodaruje, wiec tez mozna sie gdzies spotkac w centralnej polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 i ja sie podłacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 siemka, ja bede w polsce jakos od 16 do 19 kwietnia jak byście chcieli Pablo i Dudinozor to mozna by sie było umówić na popołudnie np. 18 kwietnia. do Gliwic mam jakies 180km.... nie ma problemu :-) można się zjechać , czym wcześniej tym lepiej . 19 kwietnia tj. czwartek to można śmignąć na zamek w Chudowie . Zawsze jest tam sporo maszyn . Dudinozor my możemy się wcześniej umówić i pogadać . Kto by się zajął organizacją czegoś na weekend 21-22 kwietna gdzieś k/Warszawy ? Ja mogę coś organizować ale na Ślasku lub w okolicach Łodzi . Warszawki nie znam więc na mnie nie liczcie :-( Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 no Pablo ja jutro maszyne oddaje na serwis i w poniedzialek juz ją bede miał zwartą i gotową także mozna sie zgadac- ja niestety pracuje w nienormowanym czasie pracy, ale jak mi sie w ktoryś dzień uda skończyć kolo 16 to sie odezwe. Jak byś mi podesłał nr tel. na priv to by było łatwiej. 21-22. IV Forestowi nie pasuje ale początek weekendu majowego może sie uda cos zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 poszło na priva Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 tez własnie mysle nad identycznym kufrem, jak zamontujesz na motorze podeslij jakies fotki to bym zobaczył jak to wyglada już na "gotowo" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 fajnie sie prezentuje, powiedz mi gdzie kupowałes ? i mocowanie osobno trzeba kupic czy jest w komplecie ? Ta szybka spełnia swoje zadanie i osłania troche od wiatru ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) fajnie sie prezentuje, powiedz mi gdzie kupowałes ? i mocowanie osobno trzeba kupic czy jest w komplecie ? Ta szybka spełnia swoje zadanie i osłania troche od wiatru ? ?motobagaż.pl ;) Ja zamawiałem caly komplet stelaż+płyta+kufer o ile dobrze pamietam okolo 950zl za całosc, dokupiłem jeszcze boczne torby których niema na zdjeciu, puste słabo sie prezentuja:P za torby oxforda zapłacilem jakies 250zl (dokładnie nie pamietam) co do szybki to do 80km/h sprawdza sie bardzo dobrze, pozniej to juz wiadomo ze coraz gorzej ale do 100-110km/h czuć że jest ;) to jest akcesoryjna szybka Hondy i jest dość droga, nie wiem jak spisuja sie zamienniki, znajomy mial jakąś lipe w Bandziorku zamontowana to powyzej 140km/h wyginała sie tak ze prawie zasłaniała mu zegary :P hehehe z mojej jestem zadowolony Edytowane 27 Marca 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dalem post o Albanii, ale chetnie rozwaze podlaczenie sie pod Rumunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dalem post o Albanii, ale chetnie rozwaze podlaczenie sie pod Rumunie. zapraszamy ;) a jakie plany macie na majówke? moze udalo by sie gdzieś na jakieś 2 dzionki skoczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) halo, halo !!! bo zbliża się weekend 20-22 kwietnia i cisza w temacie :-( Zjeżdżamy się gdzieś w końcu czy nie ? :-(martini1404 - będziesz w Polsce ? Co z resztą bo trzeba coś ustalić bo święta idą a później to już mało czasu zostanie . Dawać krótkie info kto co robi :D Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 21.04. tak jak mówiłem śmigam opalić się trochę przed latem do Turcji wiec ja odpadam:(weekend majowy mam wolny jak by to miało jakieś znaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi