Wyatt Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Proponuje wpisywać plany swoich wyjazdów w systemie: 1/ TERMIN2/ MIEJSCE DOCELOWE3/ TRASA (Z PODANIEM CHOĆ PRZYBLIŻONEJ JEJ DŁUGOŚCI)4/ MOTOCYKLE5/ SKŁAD (LICZBA OSÓB)6/ KOSZT (np. PALIWO)7/ PREFEROWANY STYL JAZDY (PRĘDKOŚĆ, DŁUGOŚCI ODCINKÓW)8/ NOCLEGI I WYŻYWIENIE (namiot, hotel, bar, suchy prowiant itp.)9/ ORIENTACJA SEKSUALNA UCZESTNIKÓW10/ INNE UWAGI (W TYM KONTAKT, NAJLEPIEJ Z PODANIEM NR TEL.) Wpisujcie TYLKO PEWNE WYJAZDY (to znaczy takie, które mogą niewypalić jedynie z powodów nieprzewidzianych, kataklizmów, ciężkich zachorowań itp.) A dlaczego to wszystko? - bo pozwoli skontaktować się z osobami o podobnych planach (wiadomo, że głównie ma to miejsce w oddzielnych tematach ale tu może być takie "last minute" - będąc gdzieś na wyjeździe i mając dostęp do netu (np. kawiarenka) możemy zobaczyć, że obok w namiocie śpi akurat kolega forumowicz :) - po powrocie dowiemy się z kim się minęliśmy i komu machaliśmy ŻEBY NIE WPROWADZAĆ BAŁAGANU WPISUJCIE NA PRAWDĘ PEWNE WYJAZDY I WEDŁUG SCHEMATU, BARDZO KONKRETNIE (BEZ KOMENTARZY, TEKSTÓW TYPU " TEŻ BYM POJECHAŁ ALE... ALBO JADĘ Z WAMI, ALBO FAJNY PLAN ITP. CZASEM NIE MA SIĘ DUŻO CZASU, ŻEBY WSZYSTKO "PRZELECIEĆ" :) (SZCZEGÓLNIE GDZIEŚ W KAFEJCE W TRAKCIE WYJAZDU) PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Data 247 - 1582004Roma Italia- Niemcy-Danimarka-Szwecja -Norwegia-Nordkapp-Finlandia -Szwecja -Polska _Rzym ItaliaOkolo 10 000 km FJR Szymon 34 lata z corka 9 12 roku, VFR moja zona 31 latSpanie namioty , jedzenie kluski przeciery konservy, na pulnocy przewidziane noclegi w domkach kepingowych ze wzgledu na deszcze.Koszto wyprawy kalkowany na 3 000 euro przygotowania motocykli tzn przeglad i wymiana opon nastepne 1000 euro na dwa motory.Trasa pod tym linkiem http://www.motospart.net/program.htmPozdrawiam i szerokiej drogi wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 UKRAINA (UA)(Lwów-Odessa-KRYM-Kijów-Czernobyl-...i do domu)Po Ukrainie - niecałe 3000 km.Wyjazd - początek sierpnia. Koszt - niski :) Chcę zwiedzić cały Krym i jeśli 2 tygodnie okaże się za mało to zostane na kolejny tydzień i ile będzie trzeba (aż się kasa skończy)Spanie w domkach, kwaterach, schroniskach, motelach, itd... (raczej nie namioty). Jak dobrze pójdzie to jadą 3 motocykle (od 500 cm w górę)(Ja preferuję jazdę spokojną (120 km/h - chyba szybciej na Ukrainie się nie da)(Lubię w trasie odpoczywać a nie "trzaskać" przebiegi po 700-1000 km dziennie.) To moja propozycja trasy:http://forum.motocyklistow.pl/download.php?id=855 Zapraszam na PRIV.Pozdrawiam.SebJaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Norwegia30.06-11.07.2004moja XJR-kana razie tylko ja jadę :-(koszt paliwa 5 pln/litrspanko na kempingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Polska(powrót do domu)28/072004Londyn(powrót do pracy)01/09/2004Ja,zona,motook.3600km w obie strony2 noclegi w hotelukoszt z promem,noclegami , benzyną ok 270 euro w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Francja 7-16 VIII Szczecin-Poinson les Nogent-Paryż-Szczecinz kobietą na czarnej SV650S z 2000łącznie około 2600 km trasa -3500 km trasa + dojazdy + zwiedzanie itp... koszty szacuję na około 600EURnoclegi: 1 w drodze do Poinson, 3 u rodziny w Poinson, 2 w Saint Denis pod Paryżem, 1 w drodze powrotnej do Szczecina. Hotele z sieci Accor www.accor.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi