Bilet91 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na twoim miejscu poszedlbym na policje raz jeszcze, przedstawił raz jeszcze sprawe..Oznajmił, że nie jestes pierwszą osobą, która okrał..A jak to nie pomoże, to jedz do niego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Więc tak byłem na policji i to samo co wtedy wielkie śmiechy czy nie za stary jestem na gry? Ogólnie bez komentarza. A co do adresu tego gościa to mam tylko takie dane; Złóż zawiadomienie wysyłając list najlepiej poleconym. Musisz dostać konkretną odpowiedź w której policjant raczej nie pozwoli sobie na śmichy-chichy i kpienie z Ciebie. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Byłem dziś na mniejszym komisariacie i wbrew pozorom sprawą zajęto się dość poważnie :D Zobaczymy co z tego będzie ;)Dzięki za rady ;) Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Taki komentarz jest od jednego użytkownikaZłodziej! SPRAWA NA POLICJI. Michał Socha świdnicka 58-199 gorki NR konta; 66 1090 2369 0000 0001 1583 2936 NACIĄGACZ !!! UWAGA!!! WPŁATA potem kontakt się urywa. Rozpocznę sprawę w sądzie ale nie popuszczę bo tak się nie robi niech stracę te 130zł Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Masz postanowienie, które można zaskarżyć tylko i wyłącznie do sądu. Nie da się z tym iść do żadnej KWP, Naczelnika czy Proboszcza - bo nic to nie da. Postanowienie może wzruszyć tylko sąd i masz na odwołanie się 7 dni - wskazując co policja/prokuratura błędnie ustaliła lub czego nie ustaliła. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ile kilometrów od Ciebie mieszka ten facet? Ja bym tak sprawę załatwił... @edit:Podaj adres może to gdzieś koło mnie. No i po co Ci ten adres? Jak by się okazało, że to blisko od Ciebie to pojedziesz do typa i powiesz "oszukałeś mojego kolegę z forum" i j*b mu cepa w ryj czy jakoś inaczej chcesz załatwić? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Taa - i w nagrodę spędzisz święta przy bardzo dłuugim stole, wśród nowych znajomych, w mało wygodnych kwaterach z kratami w oknach... Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja kiedyś wystawiłem na sprzedaż kolumny głośnikowe. Duże i ciężkie, troszkę zajęło mi pakowanie tych kolumn i wywózka na pocztę. Mało tego, facet zażyczył sobie za pobraniem, choć zaznaczyłem w aukcji, że nie wysyłam za pobraniem, ale ciągle dzwonił i nalegał, aż w końcu kliknął "kup teraz".Poszły, na drugi koniec Polski, za pobraniem. Zapłaciłem 67 pln za wysyłkę, ale gość nie odebrał kolumn z poczty, a kłamał przez tel, że fajnie grają.Poczta przysłała info, że odbiorca kolumn nie odebrał, więc wysyła je z powrotem do mnie. Musiałem pokryć koszty przesyłki w dwie strony, popłynąłem coś około 120 pln, i straciłem trochę czasu na zabawę w odbieranie kolumn z poczty. Facet miał ponad 500 pozytywów, a nagle wskoczyło mu kilka negatywów, chciałem się dopisać, ale zawiesili mu konto. Zauważyłem na jego koncie, że prowadzi sklep stacjonarny z zabawkami. Poszukałem w jego mieście kilku pizzerii i zamówiłem kilka pizz do jego sklepu stacjonarnego. Na łączny koszt 120 zł, niech sobie zapcha dupę oszust. Allegro podupada, wielu znajomych rezygnuje, bo oszustów więcej jak na bazarze. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To super zrobiłeś. Koleś cię oszukał a ty w zamian oszukałeś pizzerie na 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To super zrobiłeś. Koleś cię oszukał a ty w zamian oszukałeś pizzerie na 120zł. Pizzerię? Podałem się za pracownika sklepu z zabawkami, pizzeria przyjęła zamówienie, pizzę dostarczyła, a pracownik sklepu odebrał i zapłacił, myślał że szef to sponsorował. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 A nie pomyślałeś że pracownik w dobrej wierze zapłacił te 120zł i nikt mu za nie kasy nie oddał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 ale jak sobie podjadl... hahaa ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi