Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Znalazłem dziś całkiem ciekawy filmik.Podzielę się linkiem:Custom bikes of Poland Niezłe te rodzime wydumki.Mowa tu oczywiście o niewiastach na klipie :bigrazz: Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Ój z tymi szmatami, motÓry są konkretne! :buttrock: VOOZ widocznie inspirowany style Walz`a. FlowerPower zdaje się że był kiedyś czarny i jeździł w moim regionie, chyba że to jakiś klon tego czarnego. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wersja uboższa, ale mi osobiście się podoba , i drugi :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ahh to charakterystyczne rzęzienie rozrusznika kaszlaka... Jakoś nie pasuje mi do motocykla. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jako że przejeździłem na miejscu pasażera wiele lat w 126p, to właśnie (jeden z wielu dźwięków)jęczącego rozrusznika mi brakuje. ;] Nie wiem jak wykończony rozrusznik w suzu musiał bym mieć żeby tak jęczał :D Taką maszynką pewnie można ganiać na obrotach biegu jałowego, bez strachu że coś się w tym uszkodzi. :P Drugi bardziej mi podchodzi: skromniejszy, i dłużej kręcił. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) U mnie na osiedlu lata czasem traja z Brzeszczota. Siedzę w chacie, słyszę jakiś ciekawy dźwięk, niby maluch ale jakiś głośny i taki "harlejowski", wyglądam przez okno a tam traja z kominami jak amerykańska ciężarówka. :blink: Kumpel kiedyś miał bolca, zrobiliśmy go na totalnie mafijną furę. Na czarno pomalowaliśmy, wąskie, chromowane zderzaki, koła malowane na srebrno i oczywiście "sportowy" wydech który dość fajnie nawet gadał. Robiliśmy terror na osiedlu, zwała straszna była. :icon_mrgreen: Raz nawet Alfę Romeo wyciągaliśmy z rowu w śniegu. Alfa wyszła po 20 minutach walki ale w mauluchu odpadła nam tylna belka z hakiem. :icon_mrgreen: Edytowane 13 Grudnia 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi