Gość josha Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 quirm, powiem Ci, że to klikanie jest porównywalnie ciężkie do pracy fizycznej :P To Ty musisz być strasznie zmęczony. Skoro jakiego tematu nie otworzę, to Blood wyskakuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Graty oczywiście.ale po co zakładać temat, że ma się pracę? teraz praca raz jest raz nie ma. Też ostatnio dostałem pracę, na miesiąc co prawda, ale jak za każdym razem miałbym pisać nowy temat, że mam pracę, i każdy napisałby taki temat, to nikt by tego nie czytał, bo 9/10 tematów dotyczyłaby właśnie tego. Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dział Chwale się, pierwsza praca to coś wyjątkowego. Jeśli cię ten temat uraził, przepraszam ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Jak ta młodzież idzie do przodu... 18-latek pisze mnie tu o jakimś programowaniu i projektach a ja mam problem ogarnąć obsługę dotykowego telefonu. Raz miałem w dłoni, już wiem że nie chcę takiego. :banghead: Ale wiem że informatycy mają lajtową robotę, siedzą na dupie cały dzień i coś tam klikają. :icon_mrgreen: Chociaż się nie namęczysz jak większość z Nas za młodości. Truskawki, rozładunek arbuzów, ulotki, łopata....Tak jak masz małe pojęcie o obsłudze panelu dotykowego, tak też masz w przypadku tej branży :) . To takie polskie myślenie stereotypowe. Jednak lepiej wykonywać wysiłek fizyczny dla przyjemności. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 To Ty musisz być strasznie zmęczony. Skoro jakiego tematu nie otworzę, to Blood wyskakuje :icon_razz: Tutaj to klikam dla zrelaksowania :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, Panowie, dzisiaj oficjalnie stałem się programistą api mobilnych na telefony z platformą android/iOS ! Chodź przyszłość wiążę z administracją sieciową i teleinformatyką, no ale zawsze jakieś doświadczenie ;) Jestem z siebie dumny, co prawda zarobki jakieś nie powalające, ale jak na pracę po 2 godziny dziennie jest bardzo dobrze, na dodatek uczę się w liceum, dlatego firma headhunterska była nastawiona sceptycznie, ale się udało. Salonie Kawasaki, czekaj na mnie! :icon_razz: Graty, w tym wieku być programistą to jest coś. Zastanów się czy na pewno chcesz się przebranżawiać na administracje/sieci. Bo wiesz, jak coś sknocisz w programie to za chwilę poprawisz (albo w fazie testów wyjdzie), a jak ci się np. komendy w linuxie pomylą to wszystkie dane mogą polecieć do /dev/null :). Edytowane 8 Grudnia 2011 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Poza tym admini to często najgorzej opłacana działka, a momentami muszą się najwięcej nazapier**lać. No i dyżury świątek piątek... Przemyśl to. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Poza tym admini to często najgorzej opłacana działka, a momentami muszą się najwięcej nazapier**lać. No i dyżury świątek piątek... Przemyśl to.ale jak wszystko działa to naboja się w miesiąc 50 leveli w lineage :D Też zaczynałem na budowach i innych takich (jeszcze jak się uczyłem, po szkole biegałem podawać cegły czy sadzić drzewka u nowobogackich), no ale czasy się zmieniają to w sumie dobrze... Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi