Plej Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam, znajomy poszukuje GSX-F 600 2000r +/- , także chętnie przeczytam opinie użytkowników tego modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Miałem takie coś, `98 rok. Fajny motocykl ogólnie, wygodny i w miarę ekonomiczny ale dość wolny. Za to fajnie i łatwo się prowadzi. Skoro teraz latasz RF600R to Gixxef szybko Ci się znudzi. RF też miałem wcześniej, była o niebo lepsza. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jeden i drugi ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego? Pierwszy nie wie do czego sluzy dzial "kupie motocykl" a drugi nie zauwazyl, ze to "kolega kolegi" szuka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plej Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zajc w czym polega twoj problem ? wstawilem tutaj ogloszenie i cekam na ofery, a przy okazji chcialbym poznac jakie kolwiek opinie. Qurim tak jak Zajc napisal GSXF jest dla kolegi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja mam z 1997r. Jak kolega chce może przyjechać pooglądać jeśli chce mu się zrobić 20km ;). BTW mój nie jest na sprzedaż :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 WitamA możę kolega jest zainteresowany FZS 600 2000r?? Bo akurat taką mam na sprzedaż w dobrej cenie i w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plej Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Niestety odpada ale dziekuje za propozycje. Czekam na kolejne oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plej Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-M2887348.html Zna ktos wlasciciela, kojarzy maszyne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plej Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kupiony,temat do usuniecia ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi