zolw.poz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam. moje pytanie jest chyba czyms nad czym najczesciej zastanawiaja sie posiadacze monsterow. Mianowicie jaki polecacie ,lub jakie sa ladnie brzmiace wydechy lub cale uklady wydechowe do tych wlasnie ducow?? znalazlem ostatnio na you tubie filmik ( ) i wlasnie taki dzwiek by mi odpowiadal, moze macie jakies podobne sprawdzone wydechy prosze podzielcie sie:) interesuje mnie tez to wyprowadzenie tlumikow pod tylek, czy sa to gotowe specjalne wyprowadzenia i pozostaje nam kupic caly uklad wlasnie tego typu czy moze sa sie to zrobic jakos z wydechow od s2r??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie wiem co polecają Monsterowcy, ale do górnych wydechów, potrzebne są odpowiednie kolektory...Wszystko da się zrobić nawet wykrępować z nierdzewki nowe kolektory, kwestia tylko znalezienia odpowiedniego zakładu i kasy...Same końcówki można też przerobić zajmuje się tym fachowo znany w światku Edek-Edhaust z Modlina.Pozdr.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Taka właśnie modyfikacja: http://www.youtube.com/watch?v=k-ixqdpGrhA&feature=youtu.be Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi