Adolf Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam serdecznie i długo-weekendowo wszystkie Koleżanki i Kolegów. Też się pochwalę, a raczej stwierdzę fakt i wyrażę tym samym moje zadowolenie. W przeddzień Święta Narodowego 10 listopada około godz. 13.00 zdałem za pierwszym podejściem egzamin w poznańskim WORD-zie (bardzo uporządkowany i konserwatywny). Może w tym nic nadzwyczajnego, jednak mimo moich 54 lat, z tego prawie 30 lat jeżdżę samochodem, to miłe uczucie, gdy egzaminator składa gratulacje i wręcza zaświadczenie o POZYTYWIE!!! Było słonecznie, ale zimno. W tym dniu zdawało kilkadziesiąt osób (różne kategorie) i z "nietęga" miną obserwowałem kolejnych "oblanych", ale byli też ci "zdani" i to mnie podbudowywało. Moja piękna, pachnąca jeszcze fabryką maszyna, prawie w pełni już (fabrycznie) ubrana, czeka na nowy sezon. Odbiór plastiku w ciągu 2 tygodni, a może jeszcze spróbuję w tym roku. Pozdro dla wszystkich ze słonecznego, ale chłodnego Poznania, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratuluję serdecznie :biggrin: :buttrock: !!!Zdradź, jaki motocykl na Ciebie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Super, gratulację :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Gratuluję serdecznie :biggrin: :buttrock: !!!Zdradź, jaki motocykl na Ciebie czeka? Serdeczne dzięki wszystkim za miłe gratulacje. Czeka na mnie dokładnie ten przepiękny na mojej ikonce - Suzuki Boulevard C50T, kolorystyka jak na zdjęciu (biało - niebieski), Rafał Edytowane 13 Listopada 2011 przez Adolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witaj i gratuluję wspaniałej maszyny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witaj i gratuluję wspaniałej maszyny :icon_biggrin: Dzięki bardzo Marian65, już nawet przejechałem parę metrów, przyjemność nieziemska (został ukryty na przezimowanie) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Gratuluję i życzę dobrej pogody :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Gratuluję i życzę dobrej pogody :-) Dzięki bardzo, obecnie korzystam "pełną piersią" z posezonowych obniżek w niemieckich sklepach (Preisreduzierung). Nie ukrywam, iż szczególnie "leży" mi "HEIN GERICKE" ( www.hein-gericke.de ). Jakość najwyższa. Co ciekawe - sporo rabatów w ich sklepie internetowym, jednak kupując w sklepie na miejscu w Niemczech, uzyskuje się od sprzedawcy dużo atrakcyjniejsze rabaty, nie trzeba się wysilać i wielce handlować. Po prostu udajesz "napalonego" np. na kurtkę, po czym wychodzisz ze sklepu głośno "zastanawiając" się nad zakupem. Dobrze komentować, że za drogo. Sprzedawca podąża za Tobą z "dodatkowym" rabatem !!! Dopiero wtedy kupujesz. Np. z Poznania jadąc do Berlina (1 grudnia otwarcie autostrady A2 - wtedy już tylko 2 godziny jazdy), zwraca Ci się w tych rabatach paliwo i jeszcze coś zostaje - POLECAM!!! Dobrze 2 - 3 dni wcześniej zatelefonować i wstępnie (bez zobowiązań) prosić o skompletowanie tego, co Ciebie interesuje, nie każdy sklep HEIN GERICKE ma w danym dniu wszystko. Na miejscu odliczają VAT (MWST po niemiecku), dla osób kupujących na firmę, należy mieć z sobą dokument - NIP PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi