amnezja Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Hej, czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego ortopedę w Poznaniu?Mam spory kłopot z rzepką. Byłam w Endomedicalu na Chwaliszewie i decyzją pana prof.Trzaski czeka mnie operacja. Chcę się jednak skonsultować i słyszałam, że Rehasport Clinic jest niezła. Dr Piontek? Słyszał ktoś? No i późniejsza rehabilitacja tam jest możliwa. Będę wdzięczna za każdy trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dr Czubak - gdy miałem rękę złamaną to do niego jeździłem. Z tego co teraz wiem przyjmuje tylko w Otwocku pod Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Listopada 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dr Piontek leczy m.in. piłkarzy Lecha Poznań, więc zapewne jest dobrym ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzięki Chłopaki. Jestem umówiona na wtorek do Piontka właśnie. Same dobre opinie słyszałam. A jak będzie? Okaże się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Hallo Amnezja, nie wiem, czy już się wyleczyłaś. W Poznaniu działa poza wymienionymi doskonały ortopeda dr Wiesław Kaczmarek, przyjmuje ul. Słowackiego 12 lok. 1 (oczywiście Poznań), operuje w szpitalu Ortopedycznym przy ulicy 28 czerwca 1956 r. Pozdro i zdrowia życzę, Adolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja też mogę polecić dr. Piątka jak również klinice REHASPORT - drogo fakt ale wole drogo niż wcale czyt. NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dzięki Panowie. Konsultowałam się z prof. Trzaską i dr Piontkiem. Cięcie mnie nie minie. Ale leczenie udało się odłożyć na po sezonie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi