jarenty Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kupując moją Kawę byłem rozczarowany, że do wyboru mam dwa kolory. Czarny i zielony. Patrząc na wybór kolorystyki tego sprzętu w USA tylko zgrzytałem zębami :)janek dzbanek - dużo radochy z jazdy. Sprzęt mały pojemnościowo ale dający sporo frajdy. PSte nowe lusterka to dokładnie z jakiego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak dobrze że jest jeszcze miejsce na świecie gdzie można kupić świeżutkie moto na gaźnikach :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Kawasaki Ninja 650R ER6f OEM LEFT Mirror 2009-2011 Genuine Part 56001-0142Item# 8976192 $49.95 USD 1 $49.95 USD Ono nie tylko ma ten dłuższy wysięgnik, ale samo lustereczko ma bardziej udany kształt, ogarnia więcej. Edytowane 20 Listopada 2011 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi