fantom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Lanserka to zjawisko ponadnarodowe. Ponadkontynentalne również. Pewnie i ponadgalaktyczne, ale trudno to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Się odezwali trenujący na cargozakręcie.. Może, tak jak my, nie mają toru pod nosem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Się odezwali trenujący na cargozakręcie.. Może, tak jak my, nie mają toru pod nosem ;)Jak nie mają? Zaraz obok mają Kielce. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Kielce to nie jest tor motocyklowy i nie ma (z tego co mi wiadomo) homologacji aby tam jeździć na motocyklach (po wypadnięciu z zakrętu walisz w bandę, a nie wyjeżdżasz w trawnik). Chyba, że się coś zmieniło...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tor w Kielcach symuluje warunki jazdy codziennej - wychodzisz z lewego winkla i musisz płynnie wczesać się w sznur jadących ciężarówek. Tor prawie jak w Monte Carlo, tylko budżet niestety bardziej jak podwarszawski kurort "Monte Kalwaria"... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaraz dojdzie nowy wiadukt z zakrętem ;PJeszcze nie oddany do ruchu, ale już gotowy nad budowana A2 w Jawczycach. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nową obwodnicę w Serocku otworzyli - można popałować, a i zjazdy z zawijasami się znajdą - zapraszam :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A wszyscy narzekają że torów nie ma w Polsce :D Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zjazd z S8 na Wolę od strony Połczyńskiej to podobno dobry prawy. Ale ja nie wiem - ja się boję na drodze szybko jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nową obwodnicę w Serocku otworzyli - można popałować, a i zjazdy z zawijasami się znajdą - zapraszam :) Obwodnica może być, ale ten zakręt koło mnie lepszy :icon_mrgreen:. Lubię też ten kawałek między Rembelszczyzną a Markami. Potem wjazd długim łukiem w kierunku Wołomina i z powrotem na Warszawę - trzy fajne łuki.A dziś jechałam do Szczecina drogą nr 10. Za Bydgoszczą sporo fajnych zakrętów, ale to koniec świata. Ale ja nie wiem - ja się boję na drodze szybko jeździć. Tom, nie bądź taki skromny - i tak Ci nie uweirzę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Storme jeszcze nie szorował, chciał się uczyć, ale jakiś ciemnoskóry osobnik wykluczył go z obiegu na parę miesięcy.Dlatego już nie ma sportowego motocykla, bo nic z niego nie zostało. :icon_biggrin: Cos tam szorowal, ale daleko bylo do twojego "szyku" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Z innych klimatów to takie mam (jakby się komuś nudziło, wpiszcie gdzie Waszym zdaniem warto):1) droga Skała-Olkusz (okolice Krakowa, Ojcowa), tylko trzeba uważać, bo nie mam miejsca na pomyłki, ale kilkanaście kilometrów super drogi2) droga między Ostródą a Olsztynem (dość szybkie winkle, od tego roku nowy asfalt)3) droga Wisła-Szczyrk (daaawno nie jeździłem, nie wiem jak tam z nawierzchnią teraz)4) dojazd do olsztyna od strony Nidzicy (okolice Jedwabna) - fajnie, bo droga robi się 3D, jest trochę przewyższeń, tylko las + miejscami kiepski asfalt5) Półwysep helski, odcinek Jurata-Hel (tylko poza sezonem letnim, bo nic nie widać i full ludzi na sprzęcie wszelakim puszki/rowery/skutery/piesi) Pod wawą to lipa, np. odcinek przed Zalesiem Górnym, jadąc od strony Piaseczna (niestety tylko 3 winkle, za to względnie szybkie i coś tam widać) no i trochę można pojeździć na porzeczu, czyli okolice miejscowości Sobienie-Jeziory, Wilga, tylko z nawierzchnią różnie bywa. Piszcie co macie ulubionego, może ktoś trafił na fajną drogę do pokatowania :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To, co zawsze powtarzam, bo w moich okolicach - odcinek między Legionowem a Strugą, po środku z dwoma rondami w Rembelszczyźnie. Sympatycznie całkiem i intymnie, prawda piórko? :) - las w sensie, więc lepiej uważać :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Z innych klimatów to takie mam (jakby się komuś nudziło, wpiszcie gdzie Waszym zdaniem warto):1) droga Skała-Olkusz (okolice Krakowa, Ojcowa), tylko trzeba uważać, bo nie mam miejsca na pomyłki, ale kilkanaście kilometrów super drogiTo jest jeszce lepiej Pieskowa Skała-Ojców. W weekend nie ma czego szukać. Yno puszkiny, nawierzchnia natomiast wzorowa.3) droga Wisła-Szczyrk (daaawno nie jeździłem, nie wiem jak tam z nawierzchnią teraz)Odradzam. Nawierzchnia karbowana jak frytka, dziurki łatane miejscowo z posypywaniem szarawym grysikiem. Jeśli szukanie guza, to od razu tam. Lepszy jest odcinek Wisła - Kubalonka. Nowo zrobione 5km pięknych zakrętów z paroma studzienkami - niestety. Piszcie co macie ulubionego, może ktoś trafił na fajną drogę do pokatowania :)Droga nr 520 na Słowacji, powstała parę lat temu i... jest pusta. W weekend pałują tylko motocykliści.Jest ona na zdjęciach Motormanii, gdzie w kwietniu zeszłego roku ukazał się test VFR 1200.Od 02305 Nová Bystrica, Słowacja do Brisovka. RAJ! Droga nr E442 (18) Makov - Bytca, ale tak na prawdę idealne łuki mamy już od tamy w Ostravicach na trasie nr 56, czyli 50km świetnej zabawy. Nawierzchnia i tak dużo lepsza niż na Salmopolu jest wymieniana i jezdnia poszerzana na odcinku Stare Hamry - Bila. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na mazowszu to kaszana z drogami dla motocykli. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi