Weronika1009 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Mam zamiar kupić motorynkę pony i pytanie: Czy kupić kask taki jak na cross'a + google (czy nie będzie to dziwnie wyglądało? W motorynce na takim kasku z googlami?:D)Kupić rękawice ? Czy nie koniecznie? Edytowane 31 Października 2011 przez Weronika1009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 rękawice to podstawa więc kupuj, co do kasku, nie wiem, wybierz taki jaki chcesz, oby nie tiger albo inny szrot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 jeśli kask to celuj min w arai rx 7 PS. Czyżby znowu Mycior ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie kupuj rękawic na ręce bo to śmiesznie wygląda. Co innego rękawice na stopy, te się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Czy kupić kask taki jak na cross'a + google (czy nie będzie to dziwnie wyglądało? W motorynce na takim kasku z googlami?:D)Nie sądzę żeby było cię stać na kupienie całych googli a nawet jeśli to jak byś chciał w nich latać na motorynce ?? :buttrock: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dziewczyna ma 13 lat, a Wy sobie jeszcze z niej jaja robicie (o ile ona nie robi sobie jaj z nas :bigrazz: ) Rękawice-koniecznie! Kask jaki tam chcesz, byle motocyklowy/skuterowy. Dziwnie to bedzie wyglądać jak w kasku rowerowym czy narciarkim będziesz jeździć. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika1009 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ale może być taki jak na crossa? http://allegro.pl/profesjonalny-kask-na-quada-crossa-gdr-i1901117725.html Taki o? Bo mi się podoba taki kształt :P I czy te google kupić takie najtańsze :P A i czy ten kask jest wygodny?Nie robię sobie z was jaj :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi