fantom Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 http://youtu.be/yuQdn86NLJo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Skoroś taki mądry i taki mocny , to w tym sezonie czekam na ciebie na dowolnym torze Panie wycacany. I nie odkręcaj kota ogonem, napisz gdzie i kiedy się widzimy Bo widzisz, KaeS, z całym szacunkiem, lubi sobie popier**lić przed kompem, bo to nic nie kosztuje. Trzeba się przyzwyczaić ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Miałam prawie identyczną sytuację na pierwszej jeździe na kursie, of course kat A...Zatrzymałam wtedy w tym samym miejscu moto, jak koleś na filmiku...Tylko wszystko jakoś szybciej się działo... Edytowane 7 Marca 2012 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 od początku było widać co typ zrobi, więc nie wiem czym tu się podniecac. Trzeba było na koło i poboczem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 No własnie kurcze.Dla mnie samochód na poboczu na trasie = odpuszczenie gazu i wzmożona ostrożność. Cholera wie po co tam stoi i co mu do łba przyjdzie.To tak jak z rowerzystami - nie pedałuje to znaczy, że coś kombinuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi