rexar Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Co powiecie na to? KLIK Gościu jest niesamowity! Wycieczka do Japonii kosztowała go około 20 tysięcy złotych i trwała prawie 2 miesiące. Po drodze miał 3 wypadki (Polska (Świebodzin) - zderzenie z ptakiem w wyniku czego wymienił cały kask mimo to, że pękła mu tylko szybka; Kazachstan - wywrotka na śliskiej nawierzchni; Mongolia - wymuszenie rowerzysty). To tylko jedna z jego wielu tras, które przebył. Jak zobaczyłem przebieg jego motocykla musiałem się dwa razy zastanowić czy to jest możliwe. Kiedy był w Polsce miał 675.000 tys. przebiegu Udało mi się zdobyć jego autograf. Z tego co widziałem, gościu miał dosłownie wszystko w tych kufrach (min: oleje, płyny, blaszane naczynia, dwa namioty, wędka, siekierka, saperka, narzędzia, zapalniczki, zapałki, dwa łańcuchy, zębatki, żarówki, przewody, prądnice, akumulator i wiele wiele innych rzeczy, które były niezbędne do przebycia takiej trasy), Jestem pełen podziwu. Facet nie ma sobie równych w tej "dziedzinie" :notworthy: :notworthy: Dlaczego nie wrzuciłem tego wcześniej? Dopiero teraz znalazłem jego stronkę. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 jak dobije do miliona, honda powinna dac mu nowego goldasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 szok :icon_biggrin: Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tutaj znalazlem fotke z Polakiem o imieniu Marek na trasie w Mongolii.http://www.gold-wing.it/moto/2009-06-11-mongolia/fotoalbum/album/foto-persone-e-moto/slides/IMG_1367.htmlGosciu ze swioch wypraw pisze ksiazki a we wloszech jest na kazdym wiekszym zlocie i je sprzedaje.Bardzo ciekawie tez opowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jak widać można Goldasa wykorzystywać do czegoś innego niż lans... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A po co mu w goldasie 2 łańcuchy i zębatki? :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Do GS 500 schowanego w drugim kufrze. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 zastanawia mnie skąd goście biorą kasę na takie wycieczki w "koło komina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tutaj znalazlem fotke z Polakiem o imieniu Marek na trasie w Mongolii.http://www.gold-wing.it/moto/2009-06-11-mongolia/fotoalbum/album/foto-persone-e-moto/slides/IMG_1367.htmlGosciu ze swioch wypraw pisze ksiazki a we wloszech jest na kazdym wiekszym zlocie i je sprzedaje.Bardzo ciekawie tez opowiada. Ten Polak to kolega z forum Roztoczeriders .Zdjecie zrobione podczas samotnej wyprawy do Magadanu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Jak widać można Goldasa wykorzystywać do czegoś innego niż lans... :icon_razz:Oj tam, ma gościu bardzo wygodny motocykl i kasę na paliwko, to się lansuje po całym świecie :icon_mrgreen: A po co mu w goldasie 2 łańcuchy i zębatki? :unsure:Też mnie to ciekawi?Chyba, że to łańcuchy zimowe na koła, a zębatki od przekładni kątowej? :icon_mrgreen: Edytowane 2 Listopada 2011 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No wlasnie na co te lancuchy? przeciez w godasie tyl jest caly zabudowany i nie wyobrazam sobie jak by to tam zamontowac bez rozbiurki polowy motocykla. Ja na przyklad mam i w hondzie nie bylo problemu natomiast w dragu ze wzgledu na walek bylo bardzo ciasno z tylu a do GTR jeszcze nie przymierzalem.dodam tez ze widzialem tego pana na "Ele" i nie mial lancuchow, no chyba ze byly do np: wyciagania moto z blota a zebatki to juz wogule nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pozazdrościć :) człowiek się realizuje poznaje inne kultury.Ech gdyby mieć odrobinę gotówki w następnym roku :) Oby dalej zdrowie, energia i pieniążki pozwalały mu na takie przygody! Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pozazdrościć :) człowiek się realizuje poznaje inne kultury.Ech gdyby mieć odrobinę gotówki w następnym roku :) Jak się bardzo chce to się trochę da. Sprzedajesz Hondkę, kupujesz chińczyka 125cc za 2tyś PLN, a reszta kasy na paliwko oraz zupki chińskie i poznajesz inne kultury :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak się bardzo chce to się trochę da. Sprzedajesz Hondkę, kupujesz chińczyka 125cc za 2tyś PLN, a reszta kasy na paliwko oraz zupki chińskie i poznajesz inne kultury :icon_mrgreen: Bo człowiek jest najważniejszy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Niezły koleś:notworthy:.A z literatury którą aktualnie czytam polecam "126 dni na kanpie motocyklem dookoła świata" Tomasza Gorazdowskiego. Bardzo fajna książka o dwóch polakach którzy również mieli okazje sprawdzić na motocyklach że ziemia jest okrągła :clap: Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi