Ziomek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 rolki wymienialem pod koniec lata na 4 gramy a nie wiem jakie byly dokladnie. wlasnie jak jest zimny to dobrze chodzi ale jak sie jezdzi dluzszy czas to potem ma ciezej ruszyc i niewiem od czego to jest. a ta centralke moze hard zalozyc ? czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) jeżeli to seria to nie ma sensu Edytowane 23 Października 2011 przez Pro Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 oke Dzia za all ;p Jeśli ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jesli ktos ma czesci do malaguti f10 to prosze o kontakt . potrzebuje zamka schowka ten co jest pod siedzeniem. ciezko mam go znalesc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 mam dokładnie ten sam problem jak zimny to hula jak się rozgrzeje to się muli,jak masz już założone rolki 4g to ni mój boże nie pomorze,tylko wymiana cylindra i s powrotem rolki 6,5g.przerabiam to co 2lata skuter dziennie robi do 80km jako kurier...pozdrawiam b61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 mam dokładnie ten sam problem jak zimny to hula jak się rozgrzeje to się muli,jak masz już założone rolki 4g to ni mój boże nie pomorze,tylko wymiana cylindra i s powrotem rolki 6,5g.przerabiam to co 2lata skuter dziennie robi do 80km jako kurier...pozdrawiam b61. a jaki bys mogl polecic cylinder ? wiesz zeby nie byl az taki drogi. bo wiesz ze ten skuter ma juz swoje lata . http://www.racing-planet.pl/tuning-skutera-cylinder-airsal-sport-50cc-morini-p-1538-1.htmlczy ten cylinder bedzie dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A jaki cylek byscie polecili najlepiej ? zeby pojezdzil jeszcze troche czasu i bym w miare ogarniety. i zeby nie przekraczal jakies 300-400zl . http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=1_30_65&products_id=1939&osCsid=45b65853846517764a2898326cb774ac czy ten bedzie dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 będzie dobry ale cudów to Ty się nie spodziewaj :) osiągi takie jak na oryginale Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 I przez ile km. i jak go docierac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 tak normlanie , chociaż alu dociera się szybciej , oszczędzaj go nie wkręcaj na wysokie obroty jeździj gdzieś tak na pół manetki przez około 500km :crossy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 a jaki olej bys polecil do tego ? i o co chodzi ze przez 100km na pelnej manetce zeby sie nie zamulil ? to zeby po dotarciu jezdzic przez okolo 100km na maxa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) olej to castrol 2t czy tez motul 2t racing , ale stary o tych 100km to jakaś plotka. Nie wiem od kogo to wiesz ale ta osoba nie ma bladego pojęcia na temat skuterów/motocykli Edytowane 29 Marca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja tam zawsze dawałem w gwizdek podczas docierania tylko to chwilowo sie robi a potem wracamy do normalnej spokojnej jazdy :) I tak z przerwami. Moto dotarte na pyrkaniu przy małych obrotach może być zmulone . . . Przynajmniej ja się spotkałem z takim przypadkiem u jakigoś crosa 50 ccm Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ale co jak zaloze ten cylek i dam mu w piz... i go zaraz szlak strzeli bo sie zatrze to co mi po takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W mechanice masz obszerny temat o docieraniu silnika. Masz używać PEŁNEGO zakresu obrótów, NIE przeciążać silnika, NIE przegrzewać silnika. Przed jazdą przyłożyć się do rozgrzania silnika żeby nie jechać zaraz po odpaleniu. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi