rexar Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy krzywy tylny stelaż wpływa na komfort(osobiście nie odczuwam, że jest krzywy) i bezpieczeństwo jazdy? Chodzi mi dokładnie o to iż moja 954 uderzyła wczoraj w znak przy drodze zadupkiem i tylny stelaż się przekrzywił 2cm w lewo i 1cm w dół i nie wiem czy klepać to w garażu czy po prostu wymienić na nowy ? Mam już namierzony ten stelaż za 400zł ale ciągle się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Żeby zobaczyć tę wadę trzeba się mocno przyjrzeć ale nie o to tutaj chodzi... Wiem, że klepanie tego stelaża jest cholernie ciężkie ale mam odpowiednie miejsce i narzędzia do tego. Tylko czy się opłaca naprawiać czy kupić nowy? *Jeżeli to zły dział, proszę o przeniesienie. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To uszkodzenie nie wplywa na nic oprocz wygladu moto i ew dobrego samopoczucia, tak ze pilka jest raczej w twoim ogrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Przywal, żeby się przekrzywił jeszcze 2cm w prawo i będzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To uszkodzenie nie wplywa na nic oprocz wygladu moto i ew dobrego samopoczucia, tak ze pilka jest raczej w twoim ogrodku. Tak też myślałem. Dzięki za info. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Musowo to wymienić, bo gruzem wieje od takiego sprzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Tez mam lekko krzywy tylny stelaz, tyle ze w F3 jest zespawany na stale z rama wiec nie da sie wymienic. Ale jak puszcze kiere to jedzie prosto wiec sie nie przejmuje. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Musowo to wymienić, bo gruzem wieje od takiego sprzęta... Dokładnie z takiego samego założenia dzisiaj wyszliśmy w garażu i założyliśmy nowy. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 O, i to była własnie dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi