Bambi007 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Od jakiegoś czasu (ze 2 miesiące jak nie więcej) niedaleko mojego domu stoi czerwony Suzuki Bandit. Nie posiada on tłumika i klamki hamulca. Wygląda jak po dzwonie, krzywe lagi, pęknięty dekiel od silnika. Któregoś razu został przewrócony i wyciekł z niego olej. Stoi na blachach PZL. Pisze tu bo mam teorie że może został skradziony komuś i porzucony. Nie jest niczym przypięty, ot tak sobie stoi. Osobiście nie wyobrażam sobie że właściciel może gdzieś sobie mieszkać obok mnie, gdyż nikt nikogo nie widział przy tym moto. Stoi ono nawet nie ruszone od dłuuuugoego czasu. W razie pytań piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Zadzwoń na policję i sprawdź czy nie nie jest kradziony. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Raczej było puku i ktoś nie ma kasy/weny żeby go zrobić... Ale pewnie, że warto się pofatygować i skontaktować z policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 jakby go nikt nie chciał to ja chetnie go przygarne . a co bedzie stał na deszczu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A pod centralnym stoi gpz na angielskich blachach od pół roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Trzeba to gdzieś zgłosić, że jako nieludzkie i bestialskie traktowanie motocykli. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 qurim ma racje - ukarać włąściciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi