berolok Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 witam poszukuję spodni tekstylnych i nic nie mogę znaleźć żeby odpowiadały moim wymiarom nie wiem sam czy ja jestem nie wymiarowy czy co:(bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jakiś spodni do 300zł moje wymiaryDługość calkowita 107-110 +/-2 cmDługość od kroku 70-75cmSzerokość w pasie 102-106cmobwód uda 63-65cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeo Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Polecam ten sklep. http://sputnik-team.pl/ Kupiłem tam 2 komplety i jestem bardzo zadowolony.Wiem, że mają różne długości spodni. Po rozmowie telefonicznej z właścicielem tego kramu, dobrał mi spodnie idealnie pod moje wymagania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_b Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 a jakie te spodnie mierzyłeś, bo np z modeki można zamówić wersje przedłużane i to wielu modeli ale suma która podałeś nie daj zbyt wielkiego spektrum działania - w sumie to można tylk ow badziewiu wybrać. proponuje poczynić oszczędności przez zimę i zamówić spodnie pod siebie, bedziesz miał na lata Quote MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts