berolok Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 witam poszukuję spodni tekstylnych i nic nie mogę znaleźć żeby odpowiadały moim wymiarom nie wiem sam czy ja jestem nie wymiarowy czy co:(bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jakiś spodni do 300zł moje wymiaryDługość calkowita 107-110 +/-2 cmDługość od kroku 70-75cmSzerokość w pasie 102-106cmobwód uda 63-65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Polecam ten sklep. http://sputnik-team.pl/ Kupiłem tam 2 komplety i jestem bardzo zadowolony.Wiem, że mają różne długości spodni. Po rozmowie telefonicznej z właścicielem tego kramu, dobrał mi spodnie idealnie pod moje wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a jakie te spodnie mierzyłeś, bo np z modeki można zamówić wersje przedłużane i to wielu modeli ale suma która podałeś nie daj zbyt wielkiego spektrum działania - w sumie to można tylk ow badziewiu wybrać. proponuje poczynić oszczędności przez zimę i zamówić spodnie pod siebie, bedziesz miał na lata Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi