lukaper Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam pięknie!Kupiłem GLa 1100, rocznik 1980. Motor stał nie odpalany ok. 10 lat! Paliwo "zawaliło" dysze niskich obrotów w gaźnikach. Mechanicy próbowali je udrożnić - ze skutkiem takim sobie: w trzech coś puściło, jeden nie! Moczyły się tygodniami w różnych miksturach - nie wiele to dało. Mam prośbę, pytanie: czy może ktoś zna sposób na mój problem? Będę wdzięczny za każdą sensowną radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 myjka ultradźwiękowa pomoże Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaper Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 myjka ultradźwiękowa pomoże Dzięki za tak "rychłą" odpowiedź!!!! Na pewno spróbuję i tego!skoro tak dobrze idzie to kolejny problem: byłem u trzech mechaników i każdy twierdzi coś innego - specyficzny przydźwięk po wyłączeniu silnika - takie gasnące ziuuuuuuuu.... Ponoć to nie wysprzęglony rozrusznik. Nie znam się na tym kompletnie. Tak ma być - mówią jedni, szkoda silnika - drudzy... sam zgłupiałem... jak to jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 uszkodzone sprzęgło jednokierunkowe rozrusznika Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaper Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 myjka ultradźwiękowa pomoże dzięki! , nie przeszkadza to w jeździe!!. Można z tym żyć? Czy "trza" zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wypada to zrobić bo lepiej nie będzie a może się skończyć poważną awarią i dużymi kosztami. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaper Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ... no cóż.... według klasyka : jest Zima - jest zimno! nie mam ciepłego garażu - napraw w silniku -zero!Ale mam prośbę! : gdzie szukać simeringów do lag BR2722E ; śr. zew - 52mm, wew - 29 , szer. - 11Dotyczy GL 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 W katalogu hondy. Najlepiej na internecie, bo sklepach nawet katalogów, do tego rocznika już nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://www.larsson.pl/index.php?c=odk&nt=7782&cdes=Uszczelniacze%20przedniego%20zawieszenia&bid=104653 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi