MadReaper Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że nie zostanę na dzień dobry ochrzaniony za pisanie tego w nieodpowiednim miejscu, ale starałem się dość dokładnie przejżeć forum w poszukiwaniu ew. tematów ku temu służących. Otóż o co chodzi. Wypatrzyłem sobie motocykl w Szczecinie. Bardzo mi się podoba, jestem generalnie zdecydowany podjechać po niego.Z tym, że do Szczecina mam spory kawałek (Wrocław) i nie chciałbym organizować wielkiej ekspedycji, wynajmować przyczepki, spalać hektolitrów paliwa tylko po to, by miało się okazać, że motor jest w słabym stanie i go nie wezmę. W związku z tym, gdyby ktoś z tamtejszych okolic był tak uprzejmie dobry i podjechał obejrzeć go, sprawdzić, żebym nie musiał jechać w ciemno byłbym bardzo szczęśliwy i dozgonnie wdzięczny. Nie zalinkuję teraz (chociażby ze względu na przerwę techniczną w allegro), ale ew. chętnym podeśle wszelkie info. Z góry dziękuję za wszelki odzew, pomoc itd... Edytowane 10 Października 2011 przez MadReaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ta daj namiary na człowieka, albo jak już będzie allegro działało to podeślij linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witajcie, 23-go planuję się wybrać do Szczecina z przyczepką, jeśli los, czy cokolwiek nie pokrzyżuje mi planów. Gdyby udało się wam wcześniej rzucić na niego okiem byłbym więcej niż dozgonnie wdzięczny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witajcie, 23-go planuję się wybrać do Szczecina z przyczepką, jeśli los, czy cokolwiek nie pokrzyżuje mi planów. Gdyby udało się wam wcześniej rzucić na niego okiem byłbym więcej niż dozgonnie wdzięczny. ;)jaki gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi