marcinktm Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 simeka mam nadzieję , że mi pomożecie otóż mam problem ze sprzęgłem dziś jechałem ktm gs 125 z 87 r jadę i gdzieś w trakcie jazdy strasznie szarpało tak jak by nie miało mocy albo się sprzęgło ślizgało co to morzę byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Sprecyzuj pytanie bo nikt nie wie o co chodzi ? Klamka działa normalnie ? Podczas ruszania szarpie ? PS: Z takimi pytaniami do w dziale mechanika tak na przyszłosć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 przy ruszaniu nie w trakcie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 od powie mi ktoś czy nie przy ruszaniu nie tylko w trakcie i gdzieś cały czas świece zalewa co robić ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jezeli szarpie w trakcie jazdy to dlaczego uwazasz ze to wina sprzegla ?Czy silnik chodzi rowno w trakcie tego szarpania ?Jesli tak to moze byc uszkodzenie skrzyni biegow.Zalewanie swiecy spowodowane moze byc wieloma problemami jak zle ustawiony gaznik, slabe pierscienie, slaba iskra itd.Nie wyglada mi na to zebys sobie dal sam rade z naprawieniem tego, diagnoza takiech objawow przez internet jest trudna wiec radze udac sie do warsztatu i tam probowac to naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 nie opłaca się tego rocznika naprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja mogę tylko dodać z własnego doświadczenia że GS 125 to maszynka sprawiające dużo kłopotów a i z częsciami nie jest za wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi