kilu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 W związku z tym iż mam pęknięcie na ramie, aby zespawać ją solidnie (tzn. z dwóch stron) muszę zdemontować wszystkie elementy które się na niej znajdują. Czy trudno będzie miją złożyć spowrotem? Oczywiście będę się wspierał Wami i Waszymi poradami. Może mam się w ogóle nie brać za tą "rozbiórkę" samemu? kiluBorsuk [tm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 jak zapamietasz dokladnie jak wszystko przechodzi, gdzie jaka srobka itd. to mozesz sie brac wedlug mnie...najlepiej rob cyfrakiem zdjecia co 3 minuty zebys pozniej wiedzial jak zlozyc...duze to pekniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 jakieś 5 cm. Jak skołuję cyfraka to wtedy zrobię to pęknięcie i Wam pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 jakieś 5 cm. Jak skołuję cyfraka to wtedy zrobię to pęknięcie i Wam pokaże... 8O a wiedziales chociaz o tym przy kupnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 właśnie nie wiedziałem - gośc mnie albo w H**A zrobił, albo to się stało jak już ją kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 właśnie nie wiedziałem - gośc mnie albo w H**A zrobił' date=' albo to się stało jak już ją kupiłem...[/quote']Teraz bankowo Ci powie ze to Ty zes zrobil :/// Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 właśnie nie wiedziałem - gośc mnie albo w H**A zrobił' date=' albo to się stało jak już ją kupiłem...[/quote']Teraz bankowo Ci powie ze to Ty zes zrobil :/// to jest nie mozliwe zeby w tydzien...podczas normalnego jezdzenia pekla rama...nieprawdopodobne poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Trudno stało się. Już mam umuwionego człowieka w zakładzie, gość mi to zrobi za 20 zl "na lewo" jak szefa nie bedzie. Musze to tylko rozebrac i jak zadzwoni do niego podjechac, 15 minut i gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Rama jest aluminiowa czy stalowa? Jeśi aluminiowa to musi być to dobry spawacz! Poandto pytanie gdzie jest to peknięcie? Żeby nie było tak że ci to klient spawnie a potem, się okaże że rama jest krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jest ono mniej wiecej jak sa nóżki dla kierowcy. przy śróbie mocującej. Rama jest aluminiowa. Ma gośc wszystkie referencje do spawania. Zespawa to dobrze - spawał już kumplowi i podobno jest wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi