KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Gratuluje Andrzej, śmigaj ostrożnie i z rozwagą, gumowych latarni i pomyślnych wiatrów Ci życzę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Dzięki za życzenia klod, postaram się odkręcać z rozwagą. W końcu najważniejszy jest olej w głowie, mam nadzieję że sprzęt mnie nie przerośnie... Niemniej czuję respekt do tego potwora. Edytowane 7 Października 2011 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Greedo, a idzie z gazu?Daj się karnąć! Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a idzie z gazu?a z czego ma iść?z klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Greedo, a idzie z gazu? Osz kurde ....LPG mu nawet załozyl ?O Panie .... szacun :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 .....hehe Greedo ...ty lamusie :D :D :D :D :D :D ....na kiblu pomykać ......ja pie**olę ale siara* .......................... :D :D :D ....ja jakoś od czerwca poginam do kieratu na skutrze .....v-strom za duży i niewygodny do przeciskania się .......a popierduję na kymco agility city 125 .....teraz zainwestowałem w motokoc ...i jest zajebiście (pomimo, że bunkrów nie ma) .......jeszcze czekam na wysoką szybę i będzie full emeryt opcja ........ :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 .....hehe Greedo ...ty lamusie :D :D :D :D :D :D ....na kiblu pomykać ......ja pie**olę ale siara* .......................... :D :D :D ....ja jakoś od czerwca poginam do kieratu na skutrze .....v-strom za duży i niewygodny do przeciskania się .......a popierduję na kymco agility city 125 .....teraz zainwestowałem w motokoc ...i jest zajebiście (pomimo, że bunkrów nie ma) .......jeszcze czekam na wysoką szybę i będzie full emeryt opcja ........ :D pozdr, w..dobre są te kible.... zwłaszcza gdy mieszkasz w dużym mieście. Jak masz dojechać do city to już tylko na moto : ))) z opcją przeciskania się z rozpychaniem :bigrazz: Wojtasik- gratulacje- ważne żeby w kolanka ciepło było :flesje: ( wysokie szyby są do d*pyyyyy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k-FIOw4E8YU&feature=player_embedded Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Skutery sa fajnie... Sam mam skuter aprillie 50 jest wygodny i szybki ;P Edytowane 14 Października 2011 przez Funny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi