qurim Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Trochę odgrzałeś temat. Nie szkodzi. Tak mi się przypomniało że w Traffic`u kumpel woził 2 sporty za jednym razem. Ale to już nie osobówka. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 W kangoo też można Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hein Gericke Polska Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 nom nieźle to wygląda ja kiedyś z niemców w golfie III 3 drzwi przywiozlem niemały motorek heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 nom nieźle to wygląda ja kiedyś z niemców w golfie III 3 drzwi przywiozlem niemały motorek heh Do golfa 3 nie wiem do dzis jak zapalowaliśmi simsona Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vins Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Pontiac Trans Sport ,po wyjęciu foteli z trzeciego i drugiego rzędu przewiozłem dwie Hondy CB 450S ,jedynie musieliśmy zdemontować lusterka,Brat kupił Yamahe XJ 600 i wieżliśmy ją jego Chryslerem Voyagerem.w ogóle jadąc na wakacje pakuje do Pontiaca dwa rowery(bez ściągania kół) ,krzesła ,leżaki parasolki i co tam jeszcze potrzeba i to wszystko w miejsce trzeciego rzędu foteli (zostaje jeszcze 5 miejsc)Dzisiaj Trans Sporty z lat 94-98 można kupić już za 3-4 tys.Nadwozie z laminatu nie rdzewieje i nie ma wgniotek parkingowych.Polecam.Nie kupować wersji europejskich z silnikem 2.3 i z maualną skrz.bieg. to złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 widzialem przerobione nieco auto typu kangoo i w nim motocykl sportowy z lat 70 , w tylnej klapie zostalo zrobione wybrzuszenie ( oczywiscie pelna profeska wraz z lakierowanien) na kolo motocykla aczkolwiek zaslanialo boczny widok lampy , tyle ze to bylo u pepikow wiec moze tam sa nieco inne przepisy :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris75 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja do swojej cytrynki xsara picasso wcisnąłem Rebelkę 450kę :biggrin: co prawda kierownicę musiałem złożyć i jeden kierunek odkręcić ale co tam! Weszła i przejechała bez problemu. Tyle tylko że bagażnik byl niedomknięty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi