PatrykPerczak Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Szczerze mówiac fire ma zdecydowanie lepszy dżwiek,jak to Harley,jęsli chodzi o prowadzenie stabilniejszy dla mnie jest 1125R i przy nim zostaje bo to moje marzenie,delikatne mody zrobiły z niego bestie i szczerz mówiac wg mnie japończyk mu nie podskoczy.Pomijam fakt ze takie moto trzeba chcieć.Genralnie oba moto zajebiste 9-tka to był mój pierwszy buell wiec wrazenie zrobił swietne.A to czy one sa od siebie lepsze czy gorsze? Kwestia czego sie oczekuje,bo niby marak ta sama a całkiem inne moto 1125r to supersport wiec 9-tka do tej klasy nie wjedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ogólnie nigdy Buły nie porównywałem do japonii ( nie ma co porównywać!). Muszę się kiedyś przejechać Bułą na rotaxie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Buła na Rotaxie ? Która to ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 1125r i cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi