K@mil Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Witam, przerabiam mój drugi moto czyli kdx 125 na kx. Mam kx i podpatrzyłem co trzeba wymienic i kupiłem dyfuzor, tłumik , jeszcze nie załozyłem ale czy zapomniałem o czymś jeszcze ??? Edytowane 22 Września 2011 przez K@mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dysze w gaźniku, zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dysze w gaźniku, zapłon. dobra, może tego nie podkreśliłem chodzi mi o dzwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Po raz to sprawa nieopłacalna a po 2 nie uzyskasz nigdy takiego dzwięku jak wyczynowa seta na max obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Po raz to sprawa nieopłacalna a po 2 nie uzyskasz nigdy takiego dzwięku jak wyczynowa seta na max obrpo pierwsze kx ma taki sam silnik jak kdx numery sie zgadzaja oczywiście z odpowiedniego roku i to samo przez sie mowi, ze da rae ale czy cos jeszcze trzeba wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Pewnie inny modół zapłonu. Chociaż poddtrzymuje zdanie rafaela Edytowane 23 Września 2011 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 dobra temat uważam za zamknięty. PS mimo waszych negatywnych opini udało się ,założyłem dyfuzor i tłumik , motor chodzi moze nawet lepiej od mojego kx . Więc reasumując polecam innym takie przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wrzuć pare fot i jakiś filmik. ;) Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Wrzuć pare fot i jakiś filmik. ;)filmik nagrałem ale zła jakośc i szum, czekam na kamere go pro hd a zdjecia czemu nie tylko niech zrobie Edytowane 25 Września 2011 przez K@mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casual87 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 chcesz zeby twoja niunia sie darla i jezdzila jak szalona: podstawa wydech czysty przelot z wielkim kolektorem, wstaw przed gaznik Vforce3 poprawia prace silnika na wysokich obrotach, sportowy filtr powierza , zawór otwieramy na maxa odrazu i wieksza zębatka zeby wkręcał sie na obroty jak szalony wtedy osiagniesz maximum które chcesz uzyskac:) Chyba ze stać cię na jakiś większy gaznik to wtedy zrobisz z niego juz Żyletę bedzie chodzil jak piła motorowa do cięcia drewna tylko z grubym brzmieniem heheh Ja to tak widze i zrobilem w poprzednim swoim crossie teraz powoli zaczynam performers w następnym Husqvarna 125sms 2010r Nie zapominajmy o mieszance paliwa po takich przeróbkach bedzie niesamowicie wazna przy wyciśnieciu z motocykla maximum..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi