FluXioN Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 WitamDziś poszedłem na egzamin prawa jazdy kat. A (dla zainteresowanych zdałem) ;]W sali ogłoszono mi, ze od dziś jest nowa trasa egzaminacyjna: Początek tak jak było, od WORD'u w prawo aż do ronda solidarnosci, zawsze jechalismy prosto, teraz jednak musimy skręcic na rondzie w lewo, radzę uważać, gdyż są bardzo mocne korki w wyniku budowy drogi. Jak juz skrecimy w lewo jedziemy na skrzyzowaniu cały czas prosto, a nie w lewo jak jechalismy stara trasa. Dojezdzamy do konca prostej, tam robimy zawracanie i jedziemy do najblizszego skrzyzowania, na skrzyzowaniu dajemy w prawo i wracamy na stara trase. Wszystkim zdającym zycze powodzenia. Lewa! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 uczyłeś się trasy na pamięć ? :banghead: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FluXioN Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie, ale kilka razy jechałem, jest kilka punktów gdzie się idzie poprostu pomylic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ouzo Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie ma sie co dziwic - remont Alei Solidarnosci. http://www.ztm.poznan.pl/komunikaty/linie-nr-71-72-83-91-235-remont-po-nocnej-jezdni-alei-solidarno-ci/ Cytuj leszcz wczesniej znany jako "lgawron" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 uczyłeś się trasy na pamięć ? :banghead:No, najlepiej się nie uczyć trasy na pamięć jak jest wyznaczona, najlepiej w ogóle się nią nie poruszać w czasie nauki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A u nas już nie ma stałej trasy.Jest normalnie. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi