murgal Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, Panowie, dzisiejszej nocy, podczas około 50km traski piekielnie zamrzła mi szyja...Ubranie: Kurtka motocyklowa+bluza+podkoszulkaSpodnie motocyklowe+jeasnyButy motocyklowe Kask Jak ochronić przed wiatrem/mrozem szyje? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Hmm... A co myślisz o kominiarkach typu Oxford Chillout ? Martwi mnie tylko, czy w porównaniu z kołnierzem nie jest za cienka ? Kołnierz wygląda na dość gruby, i wydaje mi się że lepiej grzeje niż taka "rozbudowana" kominiarka? BTW. czy jest sens kupowania pasa nerkowego, jeśli spodnie są dość wysokie i "nie wieje po nerach" ? Edytowane 15 Października 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) BTW. czy jest sens kupowania pasa nerkowego, jeśli spodnie są dość wysokie i "nie wieje po nerach" ? Jak Ci nie wieje, to nie kombinuj, bo im więcej mamy na sobie, tym gorsza swoboda ruchów, a to też nie jest korzystne podczas jazdy na moto. Edytowane 15 Października 2011 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Kominiarka z windstopperem to też dobra sprawa. Ja w takiej latam, przeciętna, bez wodotrysków, kupiłem za ok. 60 - 70 zł na bajzlu w Warszawie i jestem zadowolony. Sprawuje się ekstra przy obecnej pogodzie, niedawno miałem okazję przetestować na szybkiej trasie przy niskiej temperaturze i było git. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Miałeś chyba ;)Jak taka długa ze "śliniakiem" dużych rozmiarów to pewnie spoko, ale taka klasyczna krótka niestety się wywiewa spod kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja mam "śliniak" chyba firmy Metro, ale mnie wkurzał więc zakładam po prostu na bieliznę termoaktywną pólgolf i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czyli, ostatecznie. Kołnierz, czy kominiarka ze śliniakiem (jaka?) ? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja mam krótką kominiarke + kołnierzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 No to wyjaśnione ;) Dzięki. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja latam w dlugiej kominiarce firmy Cold killer. Pod spodnie i kurtke takze zakladam bielizne tej firmy i jeszcze nigdy nie narzekalem, a latalem juz przy zerowych temp. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy zestaw:Kominiarka BRUBECKKołnierz "NAXA" będzie okej ? Czy kominiarka na lato również się nada? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi