505iK Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zakonczenie sezonu motocyklowego w poznaniu odbedzie sie 24.09.Zbiorka 9:30 - Malta - Polana Harcerza (wjazd od ul. Baraniaka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) czy ponownie klimczewski nie zawiedzie i będzie zabierał dowody? :banghead: :icon_razz: ahi - i czy jakaś impreza wieczorna jest planowana? Edytowane 13 Września 2011 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No to jak? Jest jakas wieczorna impreza czy mamy sobie sami coś zorganizować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Pewnie będzie jak na rozpoczęciu ,czyli brak składu i ładu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajnie było, masza, potem porządna parada i piknik w Strzeszynku :) Dzieki :)Klimczewski chyba dostał na kino bo nikt nikogo nie gonił, nie zatrzymywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Fajnie było, msza, potem porządna parada i piknik w Strzeszynku. Ja to widzę całkiem inaczej zresztą nie tylko Ja ,jak zawsze nic ciekawego nie było i nic się nie działo ,chyba że ktoś tak lubi kiełbase nad jeziorem ,a co do parady to oczywiście policja z opóźnieniem wstrzymywała ruch i część moto pojechało do przodu ,a część stała na światłach ,ale było mineło nie ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja się chociaż najadłem i zaoszczędziłem bo chciałem jechać na kebaba z chłopakami :lalag: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) wspaniała wspaniała jazda :) nastepny cel Gniezno :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/148467-gniezno/page__gopid__1836413#entry1836413 Edytowane 11 Października 2011 przez Proboszcz Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi