czarekmbx Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Czytać Cie nie uczyli ze zrozumieniem czy co?? toowdie Ci przecież jasno napisał z czym mają się zgrać punktu na wałkach Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Tak tylko nie mogę znaleść znaczka T ? Tak ja wiem jak ustawić tłoki Zdecyduj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wejdz do watku o serwisowkach i sciagnij serwisowke.Ustaw rozrzad wg ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 W czworce rzedowej pierwszym cylindrem jest skrajny lewy, gdy siedzisz na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRZMichał Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ustawiłem tak prawy lewy na górzę tłok i ustawiłem rozrząd do góry punktami pali bez problemu ... niby się wkręca na obroty choć jest bez wydechu. Muszę sprawdzić jeszcze dokładnie dzisjaj czy tłok jest na samej górze .... bo robiłem to wieczorem i mogłem nie dojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ustawiłem tak prawy lewy na górzę tłok i ustawiłem rozrząd do góry punktami pali bez problemu ... niby się wkręca na obroty choć jest bez wydechu. Muszę sprawdzić jeszcze dokładnie dzisjaj czy tłok jest na samej górze .... bo robiłem to wieczorem i mogłem nie dojrzeć. Jest na sali tlumacz? :D Ja sie poddaje i wylaczam z tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi